Iedereen die me een beetje kent weet dat ik nogal kan flippen over rare reclames… iedere keer als ik denk dat het niet gekker kan is er weer iemand die me met open mond naar de tv laat kijken… als u ooit langsfietst, dan wel wandelt en u denkt, wat zit Paool glazig met open mond voor het raam (mijn bed staat voor het raam) niet schrikken, je hoeft ook 112 niet te bellen… ik ben gewoon flabbergasted naar den kijkdoos aan het kijken….

Laten we even een voorbeeldje nemen… twee reclames van airwick… niks op tegen he… airwick doet wat het doen moet en alles ruikt naar roosjes ook als het niet echt ruikt naar roosjes als u begrijpt wat ik bedoel… het kan zo makkelijk zijn…. tot ze reclame gaan maken… dan komt er iets als dit:

celine en david gaan voor het eerst op bezoek bij hun nieuwe vrienden
ze ruikt heerlijke vanille en voelt zich meteen op haar gemak
daarna meloen, wat haar eraan herinnert dat grappige verhaal van afgelopen zomer te vertellen
dan een vleugje witte bloemen en ze voelt dat ze dit een leuk stel vindt
ze mag ze allebei

nieuwe life sense zalige zomer, de eerste geur die voortdurend verandert zoals op zonnnige dagen

Celine vertelt nu honderduit

okee?

ik weet niet hoe het met u is maar ik vind dit een rare informatie zeg… ik word er gewoon draaierig van… ik weet niet zo goed wat de boodschap is, dat meloen je dus blijkbaar heel grappig laat zijn, ik ga als ik de kans heb eens ruiken aan Jochem of Bertje Vis… die moeten wel uit meloen bestaan ofzo… en dat vinden ze vast niet gek als ik dat ga doen…. nee ik hoef niet met je op de foto Jochem, ik wil alleen even ruiken of je naar meloen ruikt…. en wat dan? als dat zo is, ga ik dan opeens ook hele grappige verhalen vertellen en waarom wist ik dit niet eerder…hoewel, ik ben namelijk best wel eens grappig af en toe hoorde ik mijn neefje van zes zeggen….. maar hee, misschien had ik ook wel kunnen cabaretteketetten……Maar ff terug naar Celine, stel dat ze verkouden was geweest… dan was dit een heel ander spotje geworden he… dan had dat swingen er voorlopig niet ingezeten… en dat was voor niemand leuk geweest….en dan de witte bloemen, die er voor zorgen dat je mensen opeens hartstikke tof vind… wtf?… ik vond het eerst zo’n dom stel maar toen rook ik de witte bloemen en wist ik, die twee zijn eigenlijk heel mieters….. wie weet trek ik wel bij ze in!…  en wat als ze rode bloemen had geroken? of doe eens gek… paarse? ik vrees dat ze dan misschien wel totaal doorgedraaid was… ik wil dat graag weten…. want laten we wel wezen een geur die voortdurend verandert zoals op zonnige dagen is wel da bomb he…

En terwijl Celine doorratelt (waar is David eigenlijk gebleven in dit verhaal, totaal irrelevant he… Bert Visscher zou zeggen, wat moet hij in het verhaal? ik snap het niet… deel dan stencils uit :-) maar goed, ik dwaal af… gaan wij naar Cathy:

Dit is Cathy, na een lange werkdag, ze ruikt drijfhout, hmmmmm waardoor ze zich kan ontspannen, daarna een lichte warme wind en ze vergeet dat ze vandaag niet heeft getraind, en dan zeenevel… terwijl ze..haaaaaaaa,
nieuwe life sence turquoise oase van airwick, de eerste geur die voortdurend verandert zoals in een turquoise oase….

Voor de goede orde, ik zie op tv dat Cathy in bad ligt terwijl dit allemaal gebeurt… maar ff serieus… een turquoise oase mensen? En dan Cathy…wat leren we over Cathy… dat ze ontspant op een stuk drijfhout… ha, eat your heart out Leonardo di Caprio, terwijl jij gewoon zat te verdrinken in de titanic movie, had je dus ook gewoon kunnen ontstpannen he…aanstellert! Neem een voorbeeld aan Cathy! Die is niet wezen sporten, en kan toch ontspannen omdat ze een warme wind ruikt… pun intended. Gelukkig maar want niet wezen sporten vind ik op zich echt niet kunnen hoor… en Cathy eigenlijk ook niet, dus als die warme wind er niet was geweest had ze ws met haar hoofd tegen de muur zitten bonken… maar gelukkig is daar ook de zeenevel… god weet hoe dat mag ruiken maar Cathy wordt er ernstig opgewonden van… het is me wat mensen… en het is tenslotte pas dinsdag… ook dat nog…

Kortom… als u denkt wat doen die nieuwe vrienden gek en waarom houdt die muts haar klep niet eens een tijdje… trek de airwick even uit het stopcontact!! Wie weet helpt het….*gaat even liggen met een nat washandje op het hoofd*

 

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

    2 reacties

  1. mamsje 18 april 2015 at 21:30

    geweldig dit maar wel lekker ruiken meid !!!!.
    dat is heerlijk,en iedereen mag toch mee genieten.

    0

Leave a Comment