ik heb er al eens eerder over gemutst maar ik kan er gewoon niet over uit dat SBS op zo’n irritante idiote manier reclame voor hun eigen programma’s maakt. Dat half shownieuws gevuld word met reclame voor hun eigen programma’s of gerard joling, is tot daar aan toe maar banners ter grote van een vrachwagen door het beeld sleuren als je lekker naar een film kijkt met de mededelingen die totaal overtrokken zijn (heel nederland praat erover, heel nederland wacht er al maanden op, etc mag van mij aangevuld worden met heel nederland is klaar met deze reclame ongein) maar als ik naar NCIS zit te kijken dat heel spannend is en ik opeens zie dat Gibbs uit de film wordt “gescheurd” zoals in een tekenfilm en dat daar GJ en BVED dan doorheen miepen om reclame voor hun programma te maken vind ik werkelijk te irritant voor woorden. Het erge is dat je het niet kunt vermijden, ik heb zelden een omroep gezien die zo ontzettend probeert dingen door je strot te duwen als SBS. Nu trekken dat soort programma’s mij toch al voor geen meter, ik weet niet wat er leuk is aan mensen die door een vormpje in een muur springen en als het niet lukt dat ze dan ‘och heden’ in het water vallen maar er zal ongetwijfeld een markt voor zijn. Prima hoor, vooral kijken en genieten als u dat wil maar laat mij dan naar mijn programma’s kijken zonder onzin.

Vanavond begint dan eindelijk “Castle”. Daar verheug ik me dan wel weer op, maar het had niet veel gescheeld of ik had het laten gaan, wegens de irritante manier van reclame maken……maar mijn amerikaanse vriendinnetjes hebben me al laten weten dat het écht de moeite waard is om naar te kijken als je van dat soort series houdt zoals ik……laten we hopen dat dan eindelijk de hitserie uit Amerika reclame die al weken door het beeld rent voorbij is…….of zouden gerard en beau ook ineens door castle heen komen scheuren? Dat zal toch niet?

Vast wel!

Ik heb er in ieder geval al een hole in my head van

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  3 reacties

 1. Ivonne 18 oktober 2009 at 19:30

  Hi Paool

  Kom ook weer eens aanwaaien en kan me hier helemaal in vinden….
  Vind het Super Storend!!

  Dag Dag…..

  Ivonne….

  0
 2. Paola 12 oktober 2009 at 16:22

  dat kan helaas niet susan (Hi!!!) het is gewoon dwars door het programma heen, geen spoelen aan… gewoon een halve minuut dom gedoe

  0
 3. susan 12 oktober 2009 at 13:57

  gewoon opnemen op videoband of zoiets kun je errug snel je films kijken (als je reclame doorspoelt) joepdoei Susan

  0

Leave a Comment