day2603

al mijn moed bij elkaar geraapt en “ingelopen” in het prachtige inloophuis voor kankerpatienten in Doetinchem… ik vond het lastig om er voor het eerst alleen heen te gaan maar ik heb twee jaar geëmmerd dat ik het zo miste dus nu moest ik gaan ook van mezelf… wat een warm welkom, wat een lieve mensen en wat een prachtig huis. Ik ben er zo gelukkig van!

ik heb me opgegeven voor een paar workshops… hoe tof! Mijn leven is een klein beetje leuker geworden… ik hoop dat veel mensen hun weg gaan vinden hier naar toe of vriend willen worden zodat dit kan blijven bestaan.

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

    1 reactie

  1. Gadisa 29 maart 2015 at 10:06

    fijn dat je over de drempel bent gestapt en toch binnen bent gegaan!
    de kamer met de paarse matten, ontspannen gaat daar vanzelf.

    0

Leave a Comment