day2403

Hee het is niet de beste foto die ik ooit heb gemaakt, en dat doet er ook niet toe, ik heb honderdduuzend foto’s van de heren die geweldig zijn… maar deze is omdat ik foto’s van vandaag wilde hebben… omdat as maandag onze allerallerlaatste is in Carré… en dan sluiten niet alleen Acda en de Munnik een tijdperk af maar wij ook… twintig jaar waren ze samen, de meeste daarvan was ik daar ook bij… dat ze niet Acda en de Munnik en Paola heten verbaasd me tot op heden nog steeds maar goed, da’s een ander verhaal :-)

We mochten dus nog een keertje extra genieten, in Arnhem dit keer… het is bitter zoet… omdat ik zo ontzettend geniet van de voorstelling maar steeds “nooit meer nooit meer nooit meer” door me heen schiet… en daar word ik dan weer heel verdrietig van, nooit meer mooie nieuwe liedjes, nooit meer live ondergedompeld worden in de muziek, de humor en dat samen met je vriendinnen beleven…… maar het was mooi, weer een herinnering erbij… en die pakken ze je nooit af….

“Don’t cry because it’s over, smile because it happened.”

 

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

Leave a Comment