die onrust vind ik lastig… er is maar 1 moment waarop ik dat echt niet ben en dat is omdat het niet kan… op mijn hometrainer… daar zit ik op te fietsen, netflix te kijken of naar buiten of ik lees mijn ereader…kan allemaal…en omdat ik fiets kan ik er niet steeds af om “dingetjes te doen” het geeft een enorme rust…want ik doe wat dingetjes zo op een dag… waardoor ik eigenlijk niets echt doe…

maar dat fietsen…wow

ik had gedacht het oervervelend te vinden…

het helpt natuurlijk ook wel dat ik ondertussen soms bijna val omdat ik me te pletter schrik  met mijn hoofd in Teenwolf zit….heerlijk :-)

maar daar is ook de andere kant….wanneer ga je te hard van stapel? fiets ik te veel, te lang? of te vaak? Ik fiets om de andere dag, dat werkt voor mij, ik hoef ook niet iets te halen of te doen maar ik vind het fietsen zo ontspannend dat ik misschien te lang fiets…ik loop een stuk slechter op het moment, mijn heupen hebben chronische slijmbeursontstekingen, mijn rug blijft mijn zwakke punt en mijn bilspieren staan zo strak dat ik snap dat ik daar hele leuke dingen mee zou kunnen doen ;-) (jammer dat dat niet betekent dat ik ook een strakke kont heb maar da’s een ander verhaal) …  dat was er allemaal al…al lang voor die tijd…kortom… doe ik het goed?

Vanmiddag ga ik naar de oedeemtherapie en daarna voor het eerst bij haar aan het werk. Mijn fantastische therapeut wil me graag begeleiden, ik groei echt van al die lieve dingen die mensen voor me willen doen of spontaan aanbieden. “oh ik plan je een uurtje in, gaan we samen kijken wat we kunnen doen, wat een fantastisch mooi initiatief ”

ik zit nog even in de positieve vibe

PS, over positieve vibe gesproken jahaaaaaaaaaaaaa ik heb mijn onderbroek uitgelaten in mijn fietsbroek…bevrijdend mensen…. ik denk dat ik ze gewoon helemaal in de ban doe *gniffel* … en het is waar, de zadelpijn is minder hoewel zeker niet weg… ik denk dat ik een masseur nodig heb…of George Clooney die speelt of hij een masseur is… daar ben ik nog niet helemaal over uit.

:-)

2016-10-26-11-41-07

Bewaren

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

    1 reactie

  1. riet 4 november 2016 at 11:35

    Geweldig is dit wat je doet,ga zo door ik ben trots op je. Liefs mamsje.

    0

Leave a Comment