ik wilde even fietsen… gewoon even in het zonnetje met mijn bol… maar het was koud… en het waaide… en het kon gaan regenen zei mijn lief… maja… miep eigenwijs was na anderhalve week helemaal niets kunnen wel ff klaar met het gezeik…. en dus ging ik toch maar op fietske, twee paar sokken aan want ik had al vaker erg koude voeten gehad….. wie weet ging het wat beter… dacht ik….
 
en kkkkkkoud was het… maar ook een fijn zonnetje en ik vond het al heerlijk dat ik er gewoon even uit kon… mijn trainingsrondje zou het worden, dat was al heel wat (34 km)
 
en toen zat ik opeens met fietske tussen een heeeeeeeeuleboel kindertjes, mama’s papa’s en wat allemaal nog meer want Sint en Piet kwamen aan in Laag Keppel en iedereen was daar…. sta je dan met fietske… Piet kwam mij nog een handvol pepernoten geven, dat was goed voor me zei ze….voor onderweg…
toen ik eindelijk weer verder kon zag ik in de verte de bui al hangen…letterlijk…snel door dan maar… om onder de brug langs het water ff te pauzeren voor een stortbui van jewelste… had ik net zo goed niet hoeven doen want ik ging even later op weg omalsnog de volle lading hagelstenen en wolkbreuken over me heen te krijgen… en dus kreeg ik het koud… heul koud… neemt niet weg dat ik onderweg nog een prachtige zonsondergang zag en dus heus afstapte met mijn koude peutjes en vingers om wat fotookes te maken…. maar skon zeg… als in prachtig…. schoon was ik allang niet meer….
daarna geprobeerd wat op te warmen onder een lauwe douche want oh wat deed dat zeer zeg… ik was nat tot in den zeem en sopte in de schoenen, zo koud…. mijn bloedsomloop moest even weer de weg naar mijn voeten vinden… dat doen we maar niet meer… (ik hou dat voornemen een week vol denk ik, dan komt de onrust weer)  maar het volgende rondje wordt helaas op mijn hometrainer…maar wel met netflix en warme peutjes
hoewel ik dit wel heel erg ga missen….
ps…strava had het ook heul koud dus dat filmpje is belachelijk…. ik fiets de helft niet maar ga gewoon opeens in een hele streep dwars door het water, weilanden, woonwijken en dat allemaal in een km of 12 dat eigenlijk 35 was ofzo….
dus dat!
0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  2 reacties

 1. mamsje. 26 november 2017 at 13:33

  en nou doen de lieve poesjes jou voetjes zeker weer warm maken maar gelukkig heb je lekker pepernoten van piet gekregen maar wat een mooie foto”s heb je gemaakt.

  0
 2. wim 26 november 2017 at 12:11

  Mooi verhaal ik heb spijt met je, maar een troost je had wel pepernoten, lekker

  0

Leave a Comment