even een blog voor alle muggen…ik weet dat jullie het lezen… ik herhaal, ik weet dat jullie dit lezen…. stiekeme snelle Jelles… dat wil zeggen de dames Jelle dan he… ik kan in Mugtopia de heren niet de schuld geven want die doen niet mee aan die flauwekul…. maar de girlscouts en ladies only clubs zijn er maar druk mee…..hmmm eens even kijken of Paool nog schrijft wat ze gaat doen? Kan ik zelf niet dan bel ik bijtgraag nichtje Alice even of ze op de route zit… of tante Esmee die wel zin heeft om even uit te gaan….echt ze hebben een netwerk waar de CIA een puntje aan kan zuigen, ik zweer het! Edward past thuis op de kinderen en alle dames gaan op stap…En ik gok zelfs dat ze een abonnement op Strava hebben, zodat ze weten waar ik ben… ik heb 3 mensen ingesteld als Beacon als ik ga fietsen… en 8 miljoen muggen blijkbaar…. die krijgen allemaal een berichtje:

“hee hoi, je bent een veiligheidscontact voor mijn ritje, groetjes van Paola”

Ha, dat is mooi, ik kon wel een shotje gebruiken….. ze poetsen nog even hun vampierenbekje op en hopla…op naar route du Paool… als jij nou naar Pannerden gaat probeer ik haar in Eldrik te pakken want die muts zal wel verkeerd fietsen… wedje maken? er gaat geld in om… ik voel het aan alles….want ze gaan ervoor hoor… en niet alleen gewoon op mijn arm, been maar ook op plekken die ws extra geld opleveren… in de knieholte, op een litteken of op plekken waarvan ik gewoon hoopte dat ze prive waren….. no such thing in muggenland…en dan gaat er een appje uit in de groepsapp “alle muggen op Paola” , hee hoi, Bella hier, ik was dus in Eldrik, jullie hadden gelijk, ze fietste fout, kuddos voor diegene die dat goed had maar het is me zojuist gelukt om net naast de slang van haar portacath te bijten… ik ben zo trots op mezelf, dat gaat niemand meer beaten he… jammer Rosalie, van alle moeite bij de fietsbroekrand maar deze is voor mij… volgende keer beter…nou ik ga even uitrusten hoor, ik stuur wel een tikkie voor de winnaarspot en voor wie nog een kansje wil wagen, ze fietst ws via Keppel terug… go for it Sistah! (waarom muggen zo populair praten weet ik ook niet he, daar ga ik niet over) waarop de groepsappleider een gifje stuurt van een klappende kikker ofzo en de rest meer geluk op haar slaapkamer wenst… er valt niks meer te winnen maar ach een warm buffet is ook leuk he…. en dan stuurt iedereen een cola uitproestende dame gifje… ofzo… denk ik….

muggen steken dus niet… ze bijten… alsof dat verschil maakt, het is hoe dan ook rete irritant… en ja, ik heb de personages naar vampieren genoemd uit de twilight serie…. ik vind dat grappig… treurig kind….maar hee, ik heb het warrum…. en ik heb jeuk dus ik mag dit van mezelf… maar ff serieus meelezende dames zoem en co… kappen nu!.. het is zooo 2017…echt! Ga eens een ander dieet proberen, wel eens van evolutie gehoord? Tip van mij, ik heb gehoord dat chiazaad echt heel gezond is.. dus doe er je voordeel mee.

Als u me zoekt, ik ben even aandelen in Azaron aan het kopen…

krabbend

en vloekend…

scheer je weg nozems zeg ik dan

of iets in die trant… of een tikkeltje erger… daar wil ik af wezen

Lator!

Ik ga een rumboon eten, hebben ze morgen een kater… Ha, dat zal ze leren!

4+
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  4 reacties

 1. Ellen 27 juni 2020 at 18:28

  Het is dat t zo warm is anders zou ik van de bank afrollen. OMG. Blij met alle horren voor de ramen.ontdekte vorig jaar dat Italiaanse insecten gek zijn op bloedverdunners. En aandelen hadden bij de apotheek want daar was geen probaat middel meer te krijg( alles opgekocht door die ratten)

  0
 2. Caro 26 juni 2020 at 21:16

  WHAHAHAAAAA… ik zit in de auto naast Onno keihard te lachen en hij maar vragen wat er is Lekkere grapjurk. Meesterlijk geschreven

  1+
 3. Ine 26 juni 2020 at 19:39

  Grapjurk ik blijf lachen

  2+
 4. Esther 26 juni 2020 at 18:38

  Haha wat ben je toch een grapjas. Ik zit hier gewoon heel hard te lachen om je blog prik prik prik

  2+

Leave a Comment