Miepmoddermaaraan dacht ik ga vandaag maar eens een muziekje aanzetten tijdens het fietsen, dat leek me wel prettig…niet gehinderd door enige kennis dacht ik playlist op spotify aan en gewoon lekker meezingen…..

leuk bedacht….

in theorie….

dat meezingen was het probleem niet maar mijn maakmeblijliedjes zijn niet persé liedjes waar je makkelijk op fietst…ik kwam er achter dat ik heel iebelig word van niet in het ritme fietsen, ik ben me constant aan het aanpassen omdat ik nu eenmaal altijd meewiebel of dans, zelfs als ik zit… en I see fire van Ed Sheeran die opeens voorbij kwam was niet echt dat je zegt laten we doortrappen…na lean on van Major Lazer…. daar zit dus een filosofietje of tien achter he… ik weet werkelijk helemaal niks van dit soort dingen… en jahaa, ik vind het eigenlijk ook heel logisch he, maar heb er gewoon nooit over nagedacht….er gaat een wereld voor me open ;-)…. voor mij is muziek namelijk zingen en op de stoel wippen en in de kamer dansen… of zitten voor de blues…. of keihard in de auto zingen….

tot nu toe dan….

ik ga maar eens een playlist maken waar ik niet van een ballad naar een dancenummer hops…en mijn kerstplaylist zal ook wel niet voldoen…zul je net zien!

:-)

spotify

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

Leave a Comment