soms heb je zo’n dag dat je weet dit gaat hem niet worden… ik wilde zo graag mijn fiets pakken vanmorgen maar dat moest ik al heel snel uit mijn hoofd zetten…. en dat kan ik heel vaak relativeren… vandaag niet….vandaag wil ik niks…. vandaag is alles stom…. en ik kan er mijn vinger niet op leggen… het is mooi weer, muziekje aan, boek erbij, vogels fluiten, blauwe lucht…. maar het wil niet… mijn lijf doet het niet… en ik doe het niet…de aanknop blijft uit.. .. ik vind mezelf onleuk en en om eerlijk te zijn vind ik de hele wereld even onleuk…

ik hoor Une Belle Histoire voorbij komen op de radio en schiet vol… dat liedje staat voor mij voor vrijheid, fietsen, zonneschijn… bijna juni… ik ga ze missen, die mooie alpen… en ja natuurlijk schijnt hier de zon ook… en is het prachtig…en hoef ik geen fucking berg op.. maja… dat voelt effe niet zo he….

even naar het postkantoor lopen is hier ook skon
deze drie zijn onderweg naar hun huisje
onleuk zijn in stijl

en dan zit er maar 1 ding op, pyjamadag en er aan toegeven.. het is wat het is, gewoon alles stom vinden vandaag, dat mag… want ik heb een heel zwaar leeeevuh… ik zet Brigitte even op….en schiet in de lach…. het helpt… echt altijd! Zelfspot! Ik hou er zo van.

Het is ff Eb vandaag…

“Het is bij hun gewoon vaak vloed

En bij mij gewoon vaak eb”

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  2 reacties

 1. Bouke 19 mei 2020 at 19:14

  Dikke knuffel voor jou

  0
 2. Ellen 18 mei 2020 at 19:11

  Waardeloos wanneer je t type springvloed bent en t weer eb is. Zet als tip bij jouw stukje dat je tijdens Brigitte geen koffie moet drinken. Dat is wel een extra test van orale continentie dan.

  1+

Leave a Comment