alsof deze week nog niet kak genoeg was is mijn laptop bezig met zijn laatste loodjes… geen schuld want ontzettend intensief gebruikt maar wel echt een schrikbeeld voor mij…het is jarenlang mijn uitlaatklep geweest (letterlijk de buitenwereld binnen halen), door de contacten maar ook het bloggen natuurlijk….oh het bloggen…. ik word gek als ik dat niet meer kan… en natuurlijk ben  ik vaak uren bezig met mijn grote hobby digitaal scrappen… dat vraagt veel werkvermogen dus een keertje is het klaar, snap ik… maar ook nu lig ik nog veel op de bank en in bed en de tranen springen in mijn ogen als ik dat niet meer kan zo…

dus in het kader van niet geschoten is altijd mis…is er iemand die een laptop heeft die hij/zij niet gebruikt of weet waar ik voor een zacht prijsje een goede op de kop kan tikken? Of mag lenen…. marktplaats durf ik niet met dit soort dingen… zul je net zien dat ik een stoeptegel opgestuurd krijg en meneer de stratenmakert kan daar zelf wel aankomen he…. we hebben zonder daar dramatisch over te doen nogal veel zorgkosten en grote uitgaven gehad de laatste tijd en we willen heel graag mee naar de alp,  dus een nieuwe zit er voorlopig echt niet in…. ik heb zin om keihard te vloeken en ergens tegenaan te trappen maar we weten allemaal hoe dat afloopt he, door het eerste word ik door de bliksem getroffen en het tweede levert me vast een gebroken teen op… dus dat :-)  Winston is ook weer keihard voorbij gereden met zijn truck… ik denk zelfs dat hij wel mijn postcode had maar dacht ja daahaag op dat woonerf kom ik nooit met mijn grote vrachtwagen, trek maar een nieuw nummer…. zo gaat het al jaren…

en er zijn enorm veel dingen die heus veel erger zijn he… dat weetikwel…heb ik meer tijd om te haken… en de kamer rond te kijken… en te leren koken…en ik ben hartstikke gezond (harhar)  maar ik ga jullie zo missen… en jullie mij natuurlijk… maar da’s logisch

:-)

#dtv #whenitrainsitpours #kak

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

    1 reactie

  1. Petra 29 januari 2018 at 08:29

    Och kak Paool, wat ontzettend zuur. Ik heb er jammer genoeg geen liggen. Ik hoop dat er snel iets voor is wat een oplossing kan bieden, want dat zou zo verdrietig voor je zijn als dit voor je weg valt :( Ik ga ook voor je nadenken hoe ik je toch zou kunnen helpen. X

    0

Leave a Comment