ik weet het niet hoor maar ik moet nu opeens met een doehetzelfsetje een kweek af nemen en in het ziekenhuis afleveren… LOL… hoe CSI zeg…. het leven kan zo spannend zijn he…… Ik voel me opeens heus een echte stoere sarah die swapjes gaat nemen enzo…. ik ben liever sarah omdat grissom iets te veel met beestjes bezig is en die hoop ik vooral niet tegen te komen zeg….ik word al lichtelijk onpasselijk ben den gedachte….whoepie…. om privacyredenen is de plek van de kweek een raadplaatje maar dat kan nooit moeilijk te raden zijn als er een balkje voor zit….tip, het zijn niet mijn ogen :-)

Kortom, dit gaat weer hysterische taferelen opleveren… ik zie mezelf al in het ziekenhuis komen…hallo, ik heb net een doehetzelf kweeksetje gedaan en ik krijg het er niet meer uit….  is het lastig om mij er ook bij op de kweek te zetten? Of ehm hallo, ik had een doehetzelfsetje gebruikt, kan zo’n stokje ook afbreken toevallig? Of goh, wat kan zo’n doehetzelf setje nog verkeerd uitpakken he…ik dacht laat ik het ook eens in mijn neus proberen….Of ehm, mag ik even iets vragen, kunt u misschien op de verpakking zetten dat het handig is dat ik niet omval als ik dit doe? *doorslaan doorslaan paool*

U snapt het al

Mijn huisarts is een optimist

:-)

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  3 reacties

 1. CiNNeR 30 september 2008 at 06:10

  En, is het toch nog zonder kleerscheuren gelukt of zijn ze as we speak stokjes uit je neus aan het peuteren?

  0
 2. Me! 25 september 2008 at 20:19

  grinnik, of hij weet dat zijn collega’s goed voor je zorgen.

  0
 3. Joyce 25 september 2008 at 20:14

  Fijn zo’n optimistische huisarts.. Maar ik zou toch zeker een schadeclaim eisen omdat al dit soort waarschuwingen niet op de verpakking staan..

  0

Leave a Comment