De teen zit er nog aan. 🤪Het is goed gegaan, ruim weggesneden en gehecht. Viel echt mee! Ik kon mooi meekijken…ze hadden me rechtop gezet en vonden het uiterst grappig dat ik er zo bovenop zat…ik vond die verdoving niet aardig hoor by the way maar nadat hij de eerste had gezet voelde ik al die andere niet meer zo goed, dat is altijd fijn….maar vooralsnog zat ik nog net geen aanwijzingen te geven…. miss controlfreak, at your service. De muziek stond keihard en onder de klanken van een toppertje en een breezer ananas werd mijn teen gescalpeerd 😂😂

https://youtu.be/FZtij2lJJJs

Over twee weken gaan de hechtingen eruit, en krijg ik ook de uitslag of het nu weg is. Vooralsnog  rustig aandoen, voetje ff rust gunnen en dus mezelf..ik merk nu al dat ik dat het lastigste vind…. en hoe vaak ik heen en weer hobbel in huis…. ik heb al een keer of wat bedacht dat ik nu moest blijven liggen terwijl ik iets anders wilde doen…. maar goed, we shall see… en heel hard duimen dat er nu verder niets meer weg hoeft. Want dan moet het met een huidtransplantatie. De pijn valt nog mee gelukkig en mijn troost is altijd in de buurt, ze klampt zich aan me vast, klein aapje :-) Gaat vast goedkomen allemaal…

PS…ik kreeg niet eens een ballon van liefste…. die had ik toch ernstig verdiend vond ik zelf….maar dat telt niet… *aanstel en doorslaan en stampvoet* Echt het leven is keihard in Paolaland…. en dat stampvoeten doe ik in gedachten dan he… want ik heb netjes mijn peutje hoog….en ondertussen maakt hij gwoon een cupasoupie voor me… zo rolt ie dan wel weer :-)

lief ondeugend mupke

PS 2, en ik moet op zoek naar finley mojito… en limoen en munt…keilekker kwam ik achter van de week… maak ik gewoon mijn eigen mocktail… als prinses op de erwt… gewoon omdat het kan! En omdat twee weken op een uitslag wachten gewoon tig keer leuker is als jij er een feestje van maakt… toevallig! En de slingers zelf ophangen kan ik heel goed…

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  4 reacties

 1. Judith 25 juli 2019 at 22:30

  Zeker fijn dat je teen gespaard is gebleven! En nu weer wachten op de uitslag…
  Sterkte met wachten en alles op 1 been doen enzo…. Toch best onhandig hè.
  Wat schrijf je leuk, vervelende dingen even noemen en daarna weer een positieve draai eraan geven. Je bent een topper!!

  0
 2. Rita Nijman 25 juli 2019 at 20:31

  Als je de slingers ophangt

  0
 3. Rita Nijman 25 juli 2019 at 20:30

  Ga dan niet op ZON stom krukje staan

  0
 4. Natasja 25 juli 2019 at 18:21

  Fijn dat het goed gegaan is Paola, en dat je teen er nog aanzit! En nu gaan we allemaal heel hard duimen de komende twee weken!

  0

Leave a Comment