Ik heb in mijn leven al vele blunders gehad, u heeft van vele mee mogen genieten en ik dacht dat ik het hoogtepunt al had bereikt met twee verschillende kleuren gympen aan naar een EHBO cursus gaan….

Ha!!

Tuurlijk niet, je wist het toch Paool, van die hoogmoed en de val en aanverwante dingen… dat ik dus net naar de bakker, de drogist, de apotheek en de super ben geweest is voor mij al een hele happening dus ik zit enigszins bij te komen op de bank… was aan het vouwen, ben ik by the way de enige die dat altijd op laat stapelen totdat we onze schone onderbroeken en handdoeken uit den mand moeten trekken? okee, we dwalen af…to the point mens, to the point….

enfin ik zit dus net my own bussines te minden enzo en tralalala was te vouwen als ik een vouw wil wegstrijken uit mijn broek (legging) Ik draag die graag met een jurkie of zo erop… tot zover niks aan de hand…tot ik denk huh…vouw?… nogmaals huh? en dan kijk ik nog eens goed….

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Dat kan tonnie waar zijn zeg?

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

ik heb mijn broek krang aan (verkeerd om) ik heb twee grote joekels van naden aan de zijkant van mijn benen zitten…. echt joekels…niet dat u denkt, goh aparte broek maar het hoort vast zo

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Het is echt van, ha kiek die muts daar dan lopen met de broek verkeerd om aan

Ik heb eerst tien minuten keihard zitten lachen en ja hoor, ook  het labeltje bengelde aan den buitenkant…heus krang…….

en nu weet ik eigenlijk niet of ik me nog wel kan vertonen in mijn winkeltjes… dat ik nu boodschappen in een ander dorp moet doen, waar ze me nog niet kennen… dat dan!

Maja, hoe lang zal dat duren zeg.

Mij kennende ben ik vrij snel door de dorpen heen

Dus!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  8 reacties

 1. Karin 29 oktober 2009 at 12:24

  Nou weet je Paool…. ze kennen je toch wel in die eigenste winkeltjes… Ze denken die Paool zet weer een super nieuwe trend…op deze manier kun je veel langer met een legging doen!!! Ja toch, één keer goed en één keer Binnenste Buiten :)!

  Superbedacht van je!!

  0
 2. Leonie 24 oktober 2009 at 22:50

  hahahaaaa echt geweldig
  ik had wel muisje willen zijn hahaa

  0
 3. Hannah 24 oktober 2009 at 19:10

  Haha nou ja dat geeft toch weer info voor een leuke blog :P

  0
 4. broer/the king 20 oktober 2009 at 22:01

  tjong jonge,, ies gewoon en bietje dum he

  0
 5. inge 17 oktober 2009 at 12:45

  hey Paoool

  haha…leuk verhaal…maar je bent niet de enige….heb nl al eens een broekpak…ja die had je een aantal jaren geleden..gehad en eigenlijk ook al de hele dag mee rond gesjouwt…haha tot ik er uiteindelijk s`avonds bij het naar bed toe gaan en het kreng uit doe, ik er achterkom dat ik ook idd het de gehele dag krang aan heb gehad whaaaaa….tuurlijk schaamte, heeft iemand het gezien?? liep ik voor aap??? Waarschijnlijk is het totaal niemand opgevallen??? anders had toch wel iemand wat gezegd?? of zouden ze het bewust niet gezegd hebben om die Inge maar ff voor gek te laten lopen…JAAA dat kan natuurlijk ook nog…
  Wat een gebakjes zijn we af en toe he…

  0
 6. susan 16 oktober 2009 at 23:04

  sommige dingen veranderen nooit!!

  0
 7. Zusje 13 oktober 2009 at 09:54

  Whaahaaa…die Paool…….Ik heb al eens met een zomerjurkje gehad en gelukkig was die zo bont van kleuren en patronen dat het nog niemand opgevallen was…gelukkie voor mij toen!!
  Ach meid..je moet zo denken…hun zeggen gewoon “och doar he’j die Paola von Centen, kiek toch us wat ze noa weer hef…ach het hoort wel bij haar!”..hahaha

  0
 8. Barbara 12 oktober 2009 at 16:58

  Dat dan! (Ook zo eentje van jou he)

  0

Leave a Comment