mijn hoofd zit vol…en die moet leeg… vanmorgen ben ik daarom op de fiets naar de sporttraining gegaan bij de fysio, daarna snel terug.. fiets omgeruild voor mijn eigen fietske, banden opgepompt, jas uit en hopla door naar Doesburg waar ik Arjan trof op een terras aan het water. De titanic kwam nog voorbij maar daar ben ik vergeten een foto van te maken :-) Er stond een harde wind, maar dat was lekker… soms moet het om je heen gewoon waaien omdat het waait in je hoofd en je lijf… hard trappen, kun je ook niet nadenken.

Het was een heerlijke dag om te fietsen, hoewel Arjan daar vast anders over denkt met zijn afstand en de wind constant voor LOL… fijn om elkaar even te zien! Soms vind zelf Miss Positivo alles even heel oneerlijk maar hee, onkruid vergaat niet he… en wat is onkruid he, als ik ergens van hou zijn het wel plukboeketten en veldbloemen….. toevallig! En nog goed voor de bijtjes ook…winwin. En dit onkruid gaat ook uit van a little hickup die ik ga fixen. ZoRolIk namelijk gewoon! Ha

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

    1 reactie

  1. Rita Nijman 9 juli 2019 at 23:14

    WEER genoten van je verhaal !

    0

Leave a Comment