ik wist het al een tijdje maar de wereld is gek geworden zeg ik je…. ik ben een beetje op facebook aan het neuzen en kom via via op een drogisterij site terecht… daar hebben ze iets nieuws, iets spectaculairs en de nieuwste rage uit Amerika…. gaan bij u ook al de toeters en bellen rinkelen? bij mij wel… maar mijn nieuwsgierigheid was gewekt he… ik kan dan ff niet meer wegklikken ofzo… dus zag ik dit:

Candylipz Green (double Lobed Style)

Verlangt u naar de lippen van Angelina, of die van Kylie Jenner? U heeft geluk want met CandyLipz kunt u het uiterlijk van deze dames krijgen zonder een operatie en dat in slechts 2 minuten en tegen een fractie van de kosten! Met behulp van een gepatenteerde technologie is er geen ander product op de markt dat dezelfde resultaten oplevert als de Candy Lipz, elke keer dat u het gebruikt.
CandyLipz is geen lippenbalsem of een injecteerbaar product, het is een instrument dat extreme zuigkrachttechnologie gebruikt. CandyLipz is het enige product in de wereld die 10 prestigieuze prijzen voor zijn gepatenteerd technisch ontwerp heeft gewonnen, het is de Prada onder de lippompen.

• CandyLipz zal u de vollere lippen geven die u altijd al wilde hebben!
• CandyLipz kan het uiterlijk van zowel de bovenste en onderste lip versterken of scheiden, zodat u de controle heeft over uw perfecte look.
• Werkt door middel van zuigkracht in plaats van chemicaliën, injecties of een operatie.
• Candy Lipz is ontworpen om snel en veilig gebruikt te worden – het duurt slechts twee minuten om uren van volle lippen te genieten.
• Elke unit is klein, aantrekkelijk en draagbaar, zodat u het overal mee naartoe kunt nemen.
• U kunt uw lippen verbeteren wanneer u maar wilt en in elk formaat die u maar wilt, zonder dure operaties!

 

Bent u daar nog mensen?

ik lig inmiddels in een deukje of 5 ofzo… de prada onder de lippompen….*veegt tranen uit de ogen van het lachen*… wat nou prada? zou er ook een H&Mversie zijn dan of een echte prijsvechter zoals de action? (dat is dan ws de flesmethode die ik ook voorbij zag komen)  echt, dan ben je toch volledig de weg kwijt ofzo? wat is dit voor wereld? En het heeft wel tien prestigieuze prijzen gewonnen…welke dat zijn wordt niet vermeldt natuurlijk en dan heb ik het nog niet eens over de prijs, dit grapje kost maar 60 euro…dus peanuts mensen, echt… even zuigen en je kunt gewoon een uurtje of twee voor jan met de korte achternaam lopen want het wordt natuurlijk nooit niet zoals in het filmpje had ik al bedacht…. en dat klopte…

zie hier de werkelijkheid:

klikkerdeklikker voor de link

dus….

waarom willen mensen lippen als een eend?

en kun je dan nog wel praten?… of eten?

Het effect houdt gelukkig maar een uurtje of twee aan, en daarna heb je alleen nog maar blauwe plekken dus dat valt reuze mee… *rolt met de ogen*… dat wordt wel een soort assepoester effect he… dat je na twee uur keihard naar de wc rent om je lippen weer op te pompen terwijl je net met de man van je leven aan het dansen bent…hoewel ik eigenlijk denk dat de man van je dromen met zijn vrienden aan de bar hangt en keihard om je lippen zit te lachen in het echte leven….. en dan nog een vraag,  zou het langzaam verdwijnen of opeens met een plop? dat je lippenstift tot bijna onder je ogen zit omdat je lippen opeens 50 maten kleiner zijn…. je weet het niet he… ik vind dat fascinerend…

en waarom denken mensen dat dit soort dingen werken?… ik snap het wel, we willen dat het echt is, dat we afvallen van een pilletje, dat lightchips niet dik maken, dat je een sixpack kweekt door er een paar elektrodes op te plakken en dat je gewoon even calgon door de douche hoeft te spuiten zodat het schoon is…. maar dawerktniehe…. dat weten we allemaal… en toch tuinen we er steeds weer in…. vooral pinterest heeft dit soort tips te kust en te keur… topamusement vind ik het… zal ik ook eens een blog over maken :-)

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

Leave a Comment