Wat een heerlijkheid vandaag. Ik heb 4 uur in bad gelegen…yup 4 uur…. af en toe weer heet water erin en hopla…. ontspannen maar…. Ha!! heerlijk… Wat een verwennerij ook. Ik heb toffe vriendinnen maar dat wist ik natuurlijk allang….lekker spul van Lush erin dat ik al heel lang had bewaard hiervoor… en heerlijk in het hete water ontspannen… Boek, vakliteratuur en lekkers…. keilief! Nergens zorgen over maken behalve dan dat ik ernstig probeer niet mijn ereader of mijn phone in bad te pleuren…. dat is wel essentieel…. alhoewel….een kleffe tostie of een bakje vol m&m’s is ook niet tof denk ik…. dat laatste is dan wel weer heel kleurrijk :-) Het versieren van je leven kan zo makkelijk zijn he….(zegt ze stoer na alle tranen van de afgelopen weken)

Ik gok dat ik op mijn verjaardag in de herkansing ga…. ik verheug me er nu al op! Een spa treatment verjaardagsfeestje..ik ga zo eens op zoek naar glittergedoe voor in het water…. dat vind ik wel een must….en vlaggetjes… en andere jarige spullen…. en taart…. kun je nagaan waar ik dan allemaal op moet letten om niet in het water te mikken….

#zorolik #alseenbaas

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  3 reacties

 1. mamsje 20 februari 2020 at 11:33

  Wat fijn dat je zo verwend bent door vriendinnetje.Liefs mamsje.

  0
 2. Ellen 18 februari 2020 at 20:09

  Badderen klinkt lekker. Krijg binnenkort een voetenbadje met heerlijk badzout van dochterlief. Kan dat ook voor verjaardag doen( gouden tip van jou)

  0
 3. Caro 18 februari 2020 at 19:48

  Wat een heerlijk badavontuur. En dan op jouw verjaardag weer?! Zalig

  0

Leave a Comment