het is hier stil, zegt iedereen… klopt… ik kan even geen inspiratie verzinnen om leuk te zijn, positief *gil gil* of blij… terwijl ik dat wel ben hoor maar ook veel niet en mijn hoofd zit vol met van alles en nog wat… ik ben druk met mezelf op de been houden en er is geen ruimte voor andere dingen… ik heb altijd geleerd dat als je niks leuks te zeggen hebt, je dan maar beter niks niemendal moet zeggen (danku stampertje van bambi voor de quote :-) en ja ik snap dat ik heus ook onleuk mag zijn hier maar ik vind dat gewoon lastig he… en dan heb ik zomaar een tijd niks geschreven…en ik word altijd blij van een stukje schrijven of foto’s te bewerken.. en dus ga ik proberen weer iets vaker te schrijven…

dattu dat even weet he

 

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  2 reacties

 1. mamsje 28 november 2014 at 21:53

  We wachten weer met spanning wat er weer komt van je liefs van mamsje en een lief kopje van je vriendje nimo.

  0
 2. tantetje 28 november 2014 at 16:27

  nou je mag best wel heul veul dippies en even geen zin hebben hoor.
  niet te druk met je zelf zijn maar dat gaat vanzelf bij jou want je moet inderdaad op de been blijven wat niet meevalt
  hopelijk heb je weer wat inspiratie om weer stukkies te schrijven want ik kijk er altijd met verwachtingsvol naar uit.
  maar als je koppie vol zit gaat het ff niet dus dit is al weer heel wat meisje
  heel veel liefs van tantetje

  0

Leave a Comment