zo hee, dat is lang geleden he, sorry voor mijn ernstige afwezigheid, er gebeuren even te veel dingen in mijn leven die mijn aandacht net iets meer nodig hadden dat het loggen… en dan opeens ben je een maand verder ofzo… aaaaargh er zit hier een vlieg in de kamer, waarom zwermen die dingen toch altijd om je computer en jouw  heen als ze een hele kamer hebben? (retorisch mensen, geen beledigingen alsjeblieft LOL)

zijn we allemaal nog in oranje stemming? ondanks de ernstige vuvela of hoe dat ellendige ding ook mag heten gehoorbeschadiging? Liefste wilde er perse 1 hebben, om mij te irriteren natuurlijk…ik heb geprobeerd naar een wedstrijd te luisteren maar het lukt me gewoon niet, het is net of ik met mijn hoofd in een bijenkorf zit….en voor mensen die dat cultuur noemen, veel plezier ermee, bij mijn horen ze in het hokje uitstrijkje laten maken, dan wel zenuwbehandeling bij de tandarts…zoiets….

maar ik heb er 1 voor hem meegebracht… ha, mooie lange toeter… als we samen in de kamer zitten kan ik hem er ernstig mee om den oren slaan als het nodig is..

Ik ben om!

Hartstikke handig dat ding!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  2 reacties

 1. Zussie 21 juni 2010 at 09:13

  Die vuvuzela’s geven inderdaad een pokkeherrie….en ik zweer het je…je ruikt de honing al…maar voor de rest brengt al dat oranje wel een hoop gezelligheid en vraag maar aan je broertje…ik heb ook nog andere ratels en toetertjes die net zo irri kunnen zijn…hahaha

  0
 2. Esther 18 juni 2010 at 13:12

  Haha, 1 toeter maar, wij hebben er 2 en nog veel meer heel irritante toeters. Ik stuur ze elke keer de straat op als ze willen toeteren. Ja zelfs ‘s morgens om half 8. Zullen de buren leuk vinden.☺

  0

Leave a Comment