oh vandaag kreeg ik twee cadeautjes, eindelijk een nieuwe portemonnee van Pip….ik had altijd nog een herenportemonnee waar ik ooit door een muts en haar vriendin voor werd uitgelachen maar ze lieten zich wel trakteren van mijn geld uit die portemonnee, zegt meer over hen dan over mij he ;), maar ik kon nooit een fijne damesachtige vinden behalve dan de onwijs prijzige pipjes… deze was in de aanbieding, heb ik ook nog wat centjes om erin te doen zeg maar, ook altijd fijn.
En ik zag hier deze geweldige tasorganizer…iedere vrouw weet dat het soms een drama is om je spullen terug te vinden, zeker in mijn tas, ik sleep werkelijk van alles mee… en iedereen maar commentaar hebben maar als het er op neer komt is het, kan dit bij jouw in de tas of heb je dat bij je… just saying….. dus ik heb haar gemeeld of ze er 1 van Pip voor me wil maken die bij mijn tas past… en tadaaaaaaa daar is ie dan….. supermooi gemaakt en snel en netjes verstuurd, ik ben er heel blij me. Je kunt hem helemaal invouwen of langs de zijkant van je tas zetten… te leuk!

jan24

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  3 reacties

 1. Linda 25 januari 2012 at 15:53

  Wat leuk! Wat een super handige tas organizer is dit zeg…Fijn dat je nu eindelijk de pip portemonnee hebt….Heerlijk om jezelf zo af en toe even lekker te verwennen :-)

  0
 2. mamsje 25 januari 2012 at 11:14

  Hallo meisje ja die is echt mooi,kan ook lekker veel centjes in!!!ha ha mamsje.

  0
 3. Emmelinda 24 januari 2012 at 18:58

  Wauw, wat heb jij een mooie blog!!! Dat ziet er super uit :D. Ik ben heel blij dat je zo tevreden bent over de tasorganizer. Heel veel plezier ermee en nogmaals bedankt voor deze bestelling!

  Groetjes,
  Emmy

  0

Leave a Comment