zo’n dag om te janken

Paola
 • zo’n dag dat je een pan soep verpest door verkeerd gekruid gehakt te gebruiken voor de balletjes… zoooooo vies…. ieeeeeeks….zou ik het ooit leren?
 • zo’n dag dat de katten de tent afbreken en je dat echt ff niet trekt…iemand behoefte aan twee hele lieve gehoorzame rustige katten?
 • zo’n dag dat je zo moe bent dat je een retestrakke staart op je hoofd trekt om je ogen open te houden….
 • zo’n dag dat de laarzen die je van MP had en je waanzinnig staan gewoon te klein zijn en je overweegt een stuk van je tenen af te halen……
 • zo’n dag dat je telefoon van de bank glijdt en het glas kapot is, het liet al een tijdje los in de hoek maar ik had de stille hoop dat het nog even goed zou gaan, had hem van een lieve vriendin gekregen vorig jaar maar ik ben altijd zo voorzichtig met mijn spullen, en ik dus nog even geen idee heb hoe ik dit op moet lossen….
 
 • zo’n dag dat je eigenlijk heel goed weet dat je veel te veel gedaan hebt de afgelopen week maar je hart gewoon niet wil accepteren dat het echt beroerd met je lijf gaat en je stug doorgaat met alles zelf doen en hulp afslaan…
 • zo’n dag dat je begint te beseffen dat het echt al een tijdje niet goed met je gaat en je écht écht écht meer moet rusten…
 • zo’n dag dat je het gewoon even niet meer weet…
 • zo’n dag!
als u me zoekt…ik zit in een hoekje mezelf zielig te vinden en even heel hard te huilen met veel snot en tranen en uitgelopen mascara en nog meer van die aanstellerige dingen.
PS… zo’n dag dat je dus weer boodschappen moet doen en je gewoon keihard tegen de rennende en gillende kinderen wil roepen dat ze hun waffel moeten houden en dat het geen speeltuin is… ik zweer dat dat wel het punt is dat er iets mis met je is… hoewel ik wel even een maxverstappenmomentje had toen er een vrouw heel snel voor wilde glippen toen ik mijn spullen op de band legde… ze moest afdruipen omdat ze net te laat was om voor te dringen (ik had al wat spullen op de band en dan nog proberen) maar goed, ze heeft me daarna vanaf de andere rij allemaal boosaardige blikken toegeworpen… heerlijk… ik snap Max opeens!!
Author:
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

2 Reacties

 1. Daniëlle (zowerkthetbijmij.nl)
  Daniëlle (zowerkthetbijmij.nl)
  24 november 2018 at 13:10

  Zo’n dag dat je erg lief voor jezelf mag zijn

 2. Chantal Heuvelmans
  Chantal Heuvelmans
  24 november 2018 at 13:44

  Zo’n dag dat je gewoon die Tony chocolony op MOET eten 🙂 dikke knuf xxx

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)