zo’n dag met een mooi randje…

Paola

soms hoeft het allemaal niet zo moeilijk, dan is het al snel helemaal goed… als je lieve vriendin een dagje naar je toe komt sjezen uit het Broabantse, om even samen te lunchen.

We hebben een meter bier…ohnee, een meter food besteld… allemaal kleine gerechtjes, echt top! Lekker kletsen, lachen, dom lullen, genieten, maar vooral blij zijn om elkaar even te zien. Tenminste…ik vond dat fijn… geen idee hoe Tallie daar over denkt, dat durf ik niet te vragen 🙂 Maar tussen ons gezegd en gezwegen… ik bleek maar 30 cm te hebben aan mijn kant van de tafel… verder zeg ik niks…

en oja…. dit!!!

heel veel hartjes voor dit!

Als Chantal niet op het kaartje had gekeken had ik never ever bedacht dat ze binnen ons bereik lagen… het was echt een koopje.. en ik ben er vol van…het voelt alsof het zo heeft moeten zijn… het vleugje groen is precies de kleur waarin we onze kast hebben geverfd en ze zitten zalig….en wat ik ook een pre vond was dat het niet een huurprijs voor een paar weken was wat ik eerst nog dacht, oh gosh, stel dat het een stagingwinkel is…koop ik een paar stoelen die na twee weken weer opgehaald worden… net wat voor mij zoiets..wat komen jullie doen? gewoon…de stoelen weer ophalen, de huurtijd is voorbij, hoezo?

genaaaaaaant!

maarre…

psssssst..

aanstaande dinsdag worden ze gebracht…

en ik mag ze houden ook nog!


Author:
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

3 Reacties

 1. mamsje
  mamsje
  18 januari 2019 at 07:44

  Geweldig dit verhaal wat fijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad en wat een mooie stoeltjes .Liefs mamsje.

 2. Danielle Schoonderwoerd
  21 januari 2019 at 14:33

  Wat een heerlijke dag en super gave stoeltjes.

 3. Thea Koolhoven
  Thea Koolhoven
  22 januari 2019 at 09:17

  Gezellig en wat een mooie stoeltjes

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)