Paola

Een hele poos geleden zeiden Chantal en ik al tegen elkaar dat het leuk zou zijn om samen iets te organiseren voor ons Alpe avontuur…. en gingen de grappen er vooral over dat ik een kookworkshop zou gaan geven… waar het idee vandaan komt dat dát grappig is snap ik helemaal niet, er kan niemand zo goed overal een puinhoop van maken als ik dat kan…. en wie wil dat nou niet leren he…. een hele slechte kok zijn is ook een vak….ik kan dingen die niemand anders kan… maar daar hebben we later nog wel een goed gesprek over 🙂

nu werd dat best een dingetje opeens…wát gaan we doen… tot Alette aanbood om een workshop handlettering te geven als ik een stel meiden bij elkaar kon krijgen, als in een man of 8 ofzo… wow.. okee, wat lief 🙂 en ik denk dat onze Lotjesgroep dat heel erg leuk gaat vinden… en hoe gaaf om op deze manier elkaar weer te zien, iets leuks te doen, lekker te kleppen samen en ook nog geld in te zamelen…winwin zou ik zo zeggen

Dus maakten we een event aan in onze groep en hoopten we vooral dat er mensen zouden willen komen…we wonen namelijk door heel Nederland heen en we hadden besloten om het in Doetinchem te gaan doen dit keer… dat is voor veel mensen best een eindje rijden he… voor mij niet dit keer dus dat is ook wel eens fijn…. maar iedereen was hartstikke enthousiast… en uiteindelijk waren we met 23 mutsen bij elkaar… wow…. Alette vroeg zich serieus af waar ze aan begonnen was… ik gaf steeds updates, het zijn er nu 12, en nu 15 en nu 18… tot 24 maar helaas werd 1 van ons de nacht ervoor ziek, zo sneu…. we gaan snel eens wat anders doen, beloofd Nicole… maar hee, echt zo blij dat er zoveel mensen zin hadden in een leuke workshop en ons dit gunden. Dankjewel voor leuke workshop en het beschikbaar stellen van de materialen…maar vooral dat je je niet af liet schrikken door het grote aantal bij elkaar en  hopelijk vond je het net zo leuk!

Daarna begon ik te bedenken waar ik in godsnaam al die dames kwijt zou kunnen… en uiteindelijk is onze bestemming ons prachtige inloophuis geworden, waarvoor onze grote dank ook!!Het is echt zo’n mooi huis en ik vind het ook heel fijn om het aan iedereen te laten zien. Het heeft mij enorm geholpen in het hele ziekteproces. Gelukkig wilde Anne wel helpen en mijn lieve vriendin Esther ook… en dus werd onze wagen volgeladen en gingen we op weg. Natuurlijk was ik de helft vergeten maar daar kan ik nu eenmaal niks aan doen he, we hebben wetenschappelijk bewezen dat ons geheugen in onze rechterborst zit… het zij zo…dus lag de paastak waar ik de engeltjes voor Chantal in wilde hangen nog op de vuilnisbak buiten en kreeg ze ze heel stom in een een kartonnen doosje….goh wat leuk verpakt paool… hartstikke creatief, moet je iets mee doen 🙂

Eenmaal daar bleek er iets mis te zijn gegaan met het alarm en werden we met loeiende sirene opgewacht, het heeft uiteindelijk wel een kwartier geduurd voor we het voor elkaar hadden… op zich vrij logisch he, dat het zo begon…never a dull moment en het past wel bij me zo’n toestand. Gelukkig nog geen politie (genant) en na een aantal telefoontjes om alles recht te zetten met die instanties konden we de pruttel klaarzetten en druppelde iedereen binnen… mét wat lekkers ook want hee, we hadden ook heel hard energiebommen nodig he bij deze hele happening 🙂 Ook had er nog een lieve vriendin wat lekkers gemaakt en langzamerhand zagen wij de keukentafel omgetoverd worden in een zalige charlie and the chocolatefactorytafel… zo 1 wil ik thuis ook wel zeg maar dakanhelegaar niet he met mijn gedieet gekkies… ik besloot ter plekke wel dat het vandaag ook even zondigen was… soms moet dat!!
En dan lieve Marja…die spontaan aanbood om van deze middag foto’s van ons te maken… wij kennen elkaar al een poosje maar alleen via facebook…en dus vind ik het helemaal tof dat ze dit maar kwam doen, je weet nooit waar je terecht komt he met die tinderdates *gniffel* maar wat ontzettend fijn dat je er was en ik ben heel erg benieuwd naar de foto’s!! Ik gok dat ik vooral met hoogrode konen sta te schitteren…… maar het zijn vast gave foto’s, vooral die voor de bus van het bevolkingsonderzoek…. (het is bizar mensen maar de bus voor het bevolkingsonderzoek staat altijd bij het inloophuis voor de deur… helemaal niet confronterend ofzo)… het leek ons wel grappig om met zijn allen voor die bus te gaan staan en een foto te maken hahaha….op de naastgelegen parkeerplaats keken een aantal mensen hun ogen uit wat daar allemaal gebeurde… wij mogen daar grappen over maken toevallig…

“heeft de bus ook een goede dag, honderd procent score!!!”

Echt wat een warm bad, al die lieve mensen om ons heen… en ik wil Arjan bedanken dat hij helemaal vanuit Eindhoven aankwam zodat ik hem voor kon stellen als mijn captain Batman want laten we wel wezen, geen Paool de alp op zonder Arjan….. en als klap op de vuurpijl ook nog zalige macarons meebrengen waarvan ik hoop dat er foto’s van zijn gemaakt… echt supertof van je dat je er was!! Tussen al die vrouwen….maar hee, Batman draait daar zijn hand niet voor om he…. die heeft wel voor hetere vuren gestaan 🙂
Ik had hem eigenlijk willen laten handletteren  maar durfde hem niet helemaal te pesten want ik weet niet of ik dat ergens nog weer terug krijg maar dan erger…. soms moet je jezelf gewoon even inhouden he… het biedt geen garantie maar wel een betere uitgangspositie dan al met 2 -0 achterstaan…

PS ik doe er vast wat fotootjes bij voor het idee…deze zijn gemaakt door ons zelf..dankjewel dames voor het beschikbaar stellen!

en het was zo’n ontzettend fijne middag dames… Chantal en ik waarderen het heel heel erg dat jullie er allemaal waren en ik ben zo blij dat iedereen met iets moois naar huis ging en uit de reacties begreep ik dat het echt voor iedereen een fijne middag was… helaas viel ik in het echt nogal tegen, sorry Thea, ik zal de volgende keer gewoon weer mezelf aan de tafel vastplakken en stiften schudden zonder dop erop… dat heb je met die komieken he, die zijn in het echt vaak retesaai 🙂

Als klap op de vuurpijl hebben we samen 525 euro opgehaald!! Dankjewel meiden, echt! En ook Frieda heeft veel cupcakes verkocht..en terecht, heerlijk en zo prachtig ook……  jullie rocken!


Author:
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

4 Reacties

 1. Thea Koolhoven
  10 april 2017 at 15:49

  Haha geweldig weer wat een schitterend blog ja meis was ff teleurgesteld dacht nou ga ik het beleven nee hoor lieverd ik vind je een enorme schat en ook zo leuk dat arjan kwam bewijst toch wel dat hij ook trots is op jou prestatie straks de berg op bat girl ik heb genoten xxx

 2. purplepaool
  10 april 2017 at 20:43

  hahaha, nou ik beloof je dat ik je op de hoogte hou van alle toestanden die gebeuren als je er niet bij bent 🙂

 3. Gerrie Vrieling
  Gerrie Vrieling
  11 april 2017 at 15:12

  Door de workshop heb ik weer nieuwe inspiratie gekregen. Het was een lange dag, maar ik had het niet willen missen. Wat is het toch een warme groep meiden. Leuk om sommige te ontmoeten en anderen (Volendam) weer te zien. Verneug me al weer oo een volgende bijeenkomst.

 4. purplepaool
  11 april 2017 at 16:19

  ik vond het supertof dat je er was Gerrie… en veel plezier met knutselen <3

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)