Paola

oh wat een heerlijke mooie dag was het vandaag, zonnetje, niet al te warm dus super fietsweer… ik zag dat het akelig weer gaat worden de aankomende tijd dus wilde er extra van genieten….

ik dacht doe eens gek Paool… en dus fietste ik den Posbank op…

hahahaha alleen die zin al… om te gieren gewoon…

en zat ik daar boven in het zonnetje met een smile van hier tot Tokio op mijn gezicht geplakt… kijk mij hier nou zitten ofzo… hoe bizar is dit? ik wilde eigenlijk tegen iedereen die ik zag roepen, kijk mij nou…. ik ben naar boven gefietst!! Hallo, ik ben naar boven gefietst…. hee hallo, ik ben naar boven gefietst…. maar het leek me verstandiger om niet als een gekkie rond te rennen daar boven…. zoals Eric van Sauers ooit deed in een voorstelling, als een kind rondrennen en dan roepen, ik heb een nieuwe jaaaaaaaaaas…dat is gek als je geen 8 meer bent he…. maar ik wilde het wel…
Na een pauze waarin ik in gedachten rondjes rende ben ik die veluwe nog maar eens wat verder gaan verkennen… prachtig!! Ik brak bijna mijn nek over een schotse hooglander die midden op het fietspad lag te chillen…..en uiteindelijk kwam ik in Eerbeek terecht en probeerde ik via Dieren naar huis te komen…

met de nadruk op probeerde, de halve stad lag overhoop.. ik ken daar helemaal niks dus als een slak door de stad gehobbeld, gelopen en lichtelijk gebaald op zoek naar de uitgang… had ik hem eindelijk, lag die er ook uit… ik kon wel het crematorium bereiken stond er… leek me niet echt een aanbeveling dus toch maar weer verder gezocht… cremeren kan altijd nog he *gniffel*

met het pontje uiteindelijk naar Olburgen en bij de paps en mams van Daphne even bijgetankt….gezellig!! Ondertussen is mijn gemiddelde een lachertje door de slakkenactie maar who cares… ik reed hier en daar een PR en ik reed in 1 keer naar boven… dat ook 🙂

en ik belde liefste, hee schat,  ik ben naar de veluwe geweest en daarna moest ik me bedwingen Arjan niet lastig te vallen met mijn euforie… nah captain… kijk mij nou eens gaan… dankzij jou kan ik met mijn orannie fietske de omgeving onveilig maken….dat moeten we samen een keertje doen he…. hoewel… ik haal jou gemiddelde ernstig naar beneden, maar ter compensatie ben ik natuurlijk reuze leuk om mee te fietsen … en ik heb zure matten… als dat geen aanbeveling is!!Author:
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

één Reactie

  1. mamsje.
    mamsje.
    6 september 2017 at 10:44

    Wat een mooie rit heb je gemaakt naar de postbank heel knap van je.

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)