Ik was om een uurtje of zes wakker, ben meestal vroeg wakker en kan dan niet meer blijven liggen… ik hoorde de vogels fluiten… en ik had wel zin in een ritje fietsen vandaag maar niet zozeer in alle mensen op de weg… echt dat geeft me teveel stress… dus tegen een uur of 7 besloot ik dat me maar om ging kleden en vroeg lekker langs het water gaan fietsen… daar zou het straks retedruk zijn had ik bedacht… dus hoppa…in de fietsboks Paool…en zo geschiedde….. en de rest van het pekske natuurlijk ook he…. dattu niet denkt dat ik alleen in een fietsbroek met zeem den straat op ging… zo vroeg was het nou ook weer niet he…

Maar, men wat een goed idee was dat zeg… Ha! Heerlijk was het… Veel vissers die in alle vroegte langs de Oude IJssel en IJssel zaten maar ik zag hier en daar een verdwaalde hond met baas en hier en af en toe kwam er een Snelle Jelle voorbij fietsen. Verder, vogels, schaapjes en heel veel vliegen…. dat laatste vond ik niet persé een aanwinst…en nog een voordeel van zo vroeg en allennig fietsen… ik kon ongeneerd die vliegen uittuffen…. gatverdamme… zo’n mondkapje is nog wel een goed idee denk ik maar zo…of ik maak een mondkaphorretje … want hier wordt een mens niet vrolijk van.

Ik zal zo even een klein fotoverslagje maken… en ik probeerde ook nog wat te vloggen maar ik ben als de dood om ontdekt te worden steeds… dus ik ben er nog niet heul heanig in :-)

duuus…. laten we het erop houden dat een carrieremove er niet echt in gaat zitten in de nabije toekomst… hopla, zo gaan wij om met gekke ideetjes……meteen in de kiem smoren die onzin… beter voor iedereen! Hieronder het relive filmpje…ik hou zo van die app. Altijd een feestje om terug te kijken… en ja, ik stop dus om de haverklap voor een foto of om iets beter te bekijken of ik fiets terug voor iets dat ik dacht te zien… of ik verdwaal…of alles tegelijk.

Wat een serene rust
Een hele kleine schaduwpopging…de zon heeft er moeite mee vandaag
Kasteel Laag Keppel in het ochtendgloren
De schaapjes hadden schaapjes geteld en waren nog uitgeteld
De boer was ook druk geweest… een waar kunstwerk is het geworden
Ik ben ergens heul trots op…geen idee meer waarom maar ach ik gun het mezelf
Ik wil hier wonen! ik overweeg zelfs een plek op de camping in de buurt… het moet niet gekker worden!
Ook fietkes moeten wel eens even uitrusten
Hier vond ik het nog prachtig, het rook heerlijk naar bloesems.. 20 meter verderop had ik 7,987 vliegen in mijn waffel
ik sta hier stil he… de uitgeklikte voet verraad het al een beetje, anders was ik omgepleerd natuurlijk… ik denk dat mijn onderdanen ook graag even in the picture wilden.
De schotse hooglander was nergens te bekennen maar gelukkig lagen zijn hoorns er nog…….
mocht u het zich afvragen… ja ik vind mezelf schaamteloos grappig

Het is echt voor herhaling vatbaar! Ik ga dit vaker doen… even lekker in alle rust met alleen de konijnen, vogels en 63 vissers…. Ha!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  6 reacties

 1. Simona 11 mei 2020 at 11:05

  Heerlijk Paola. Bekijk je filmpje straks ook nog maar een keer. Genieten.

  1+
 2. Ria 11 mei 2020 at 10:58

  Ik wil in de toekomst geen enkele blog meer van je missen, hou zo van je grappige schrijfstijl

  2+
 3. Joke 11 mei 2020 at 10:44

  Ik snap dit zo goed, houd ook heul erg van s ochtends meteen sporten, lekker vroeg.
  Bij het krieken van de dag :-)

  Vandaag maar lekker bijtanken!!

  1+
 4. Ellen 11 mei 2020 at 10:19

  Dank je wel voor t opvrolijken. Heerlijk stuk heb je gefietst. En lekker nog zo rustig in alle vroegte.

  1+
 5. Marion 11 mei 2020 at 10:07

  Dat is Genieten hoofdletter G
  Zag plaatnamen waar ik nog nooit van heb gehoord, zag ern blije jij en een gaaf printje op je shirt
  Ik hoorde vogeltjes en geen motor

  1+
 6. Nien 11 mei 2020 at 10:01

  Prachtige natuur, dank voor het delen! Ik vind het een geslaagd filmpje! ♥️

  1+

Leave a Comment