Today I choose joy

Categorieën:Borstkanker, Pink Ribbon
Paola
iedere dag weer!

iedere dag weer!

Author:
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

2 Reacties

 1. ans
  ans
  17 oktober 2015 at 21:03

  Paool je bent een ster !!! Je vrolijkt iedereen op met je opmerkingen en Meisje wat woon jij toch mooi.

  Wat kun jij goed genieten en het weergeven hiervan , ga lekker door.

 2. Paola
  18 oktober 2015 at 19:24

  ach dankjewel Ans… ik was aan het zoeken naar een nieuwe layout en toen ik deze vond was daar opeens alle inspiratie voor het bloggen weer… ik kan er alles kwijt, zomaar een opmerking, een foto, een link of een verhaaltje… het maakt me blij om terug te kijken naar de dingen die ik geplaatst heb eerder, op de dagen dat het kak is hier…

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)