TJ en hopelijk een nieuwe kans…

Paola

en dan komt het punt dat het dus escaleert…. we hebben werkelijk alles geprobeerd maar naast de 95% dat onze Jippert ontzettend leuk is, zit daar die 5% waar ik niet mee kan leven… het aanvallen en prooigedrag richting mij… Vorige week is hij gecastreerd en we hopen van harte dat hij daar tzt wat rustiger van wordt maar op het moment is het drama… hij blijft mij aanvallen en uitdagen…  neem van mij aan dat we alles geprobeerd hebben… hij heeft alles aan speelgoed wat ik maar bedenken kan, ik laat hem jagen, rennen…. we spelen heel veel, en toch kan hij het niet laten om mij aan te vallen…en het escaleert….ook alle vormen van aanpakken hebben we gehad… het werkt niet….

dus mailde ik vanmorgen met de stichting waar hij vandaan komt en zij bood meteen aan om hem tijdelijk in huis te nemen bij haar roedel katten om hem te observeren maar ook door de andere katten op te laten voeden… soms werkt dat… en hoeveel pijn het ook doet, dit moeten we gaan proberen…. het is een kans… en die wil ik benutten…

misschien zegt het iets over onze woonsituatie, dat dat niet goed is voor hem en hij veel leven en andere dieren om zich heen nodig heeft of misschien heeft hij gewoon wat opvoeding nodig…misschien moet hij naar buiten, of in een gezin met meer leven om hem heen… ik weet het niet… maar ik hoop van harte dat het werkt…want dit kan echt niet meer…en ik vind het heel heel erg….want hij is naast TJ ook gewoon ontzettend leuk en lief en een grote knuffel…

Vrijdag verhuist hij voor een poosje…Author:
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

2 Reacties

 1. Mincka
  Mincka
  8 maart 2017 at 14:59

  Goed plan! Hier was t de hond die de kittens in t gareel bracht. Jaren terug ging een lief hondje terug naar t asiel omdat ie stijf van de stress stond – PTSD.

 2. Petra
  Petra
  8 maart 2017 at 19:34

  Oh dat is al heel fijn aangeboden van de stichting. Dan is altijd nog hoop dat er een oorzaak (en een oplossing?) gevonden kan worden. Hoe vervelend het ook is dat ie vrijdag weg gaat, zal het wel even beter zijn. Ik ga voir de duimen! X

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)