Plogoverzichtje deel 1

ik hoor regelmatig dat mensen mijn plogjes zo missen… ik ook… maar er zijn zo vaak dagen dat ik niets meemaak, mijn wereldje is erg klein en ik wil niet steeds hetzelfde ploggen… dus ik probeer nu wat meer foto’s te plaatsen van meerdere dagen, weken.. het is te leuk om het niet te doen dus hier komt weer een overzichtje…

 

plogsamenvatting1

plogsamenvatting2

 

plogsamenvatting3

plogsamenvatting4

plogsamenvatting5

plogsamenvatting6

plogsamenvatting7

plogsamenvatting8

plogsamenvatting9

plogsamenvatting10

plogsamenvatting11

 

plogsamenvatting12

plogsamenvatting13

This entry was posted in Ploggen.

3 thoughts on “Plogoverzichtje deel 1

  1. Oooooooo meis ik heb zitten genieten jij tovert altijd een lach op mn gezicht
    Echt je moet dit allemaal in een boekje doen
    Ik ben de eeste die er een koopt

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)