PaolaLeest

en dus is onze tv kapot… heul erg kapot zeg maar… en dus zag ik niet dat mijn favoriete danser eruit moest op donderdag en zie ik vanavond heus niet ghost whisperer en moonlight mijn favo series…. en moeten wij onze spaarpot weer eens aanbreken voor iets anders dan waar we nu al jaren voor sparen *zucht*… Boven hadden we ook nog een tv… en dus dacht ik laat ik maar onder het dekbedje duiken en dan gaan kijken… maar dit gelooft niemand…. daar is ie ook stuk… en nee het ligt niet aan iets anders… ze hebben het gewoon allebei tegelijkertijd begeven……. wie bedenkt zoiets?

*nogmaals een diepe zucht*

en dus lees ik, van alles wat, en schrijf ik wat psp lessen en maak ik briefpapiertjes en weet ik heus ook wel dat ik alle kerstkaarten nog moet doen en dat ik nog veel te knutselen heb…

maar nu lees ik

in een blaadje van het 1 of het ander

dat je in restaurant mezus en mezo (ik geloof dat het serendipity 3 was) een toetje had gemaakt met 28 soorten chocolade, truffels en eetbaar goud!! En dat lekkere hapje hebt u al voor 25.000 dollar.

bennu daar nog?

dat had ik toch mooi niet geweten als ik de tv had gehad en ik naar geesten had gekeken en lekkere meneren die vampier zijn…of booth heten en in bones fbi meneer zijn…

*hele hele diepe zucht*

toevallig

sommige mensen hebben echt te veel geld en om dus nog even terug te komen op die tv die stuk is… als iemand nou in plaats van dat toetje te bestellen ons even sponsort kan ik weer vluchten in een andere wereld want zeg nou zelf, de werkelijkheid is toch 25.000 keer gekker, niewaar?

Tof dat je een reactie wil geven....ik zou zeggen ga je gang

%d bloggers liken dit: