het is onstuimig vandaag… wat een wind… het raast om het huis… en in mijn huis ook…. ik weet niet wat de kattenbrigade bezield maar die flippen de pan uit op het moment… het is net zo’n wervewind binnen als buiten… adem in adem uit maar weer….het 1 zal wel met het ander te maken hebben… of ze zijn gewoon oervervelend…dat kan ook.

ik lig onwijs gestrekt… gisteren was het moederdag… ik kon helaas niet naar mijn mam maar was van de week gelukkig bij haar geweest. Ik had lekkere chcolaatjes opgestuurd die er prachtig uitzagen en hopelijk ook zo smaken… en gedurende de dag zag ik alle updates van iedereen voorbij komen. En ik heb er zo van genoten… van de kunstwerken, van de ontbijtjes, van de liefde, van de cadeautjes, van de gelukkige foto’s, van de trotse kinderen… wat fijn om alle mama’s zo te verwennen.

Ik zag ook updates van mensen die lieve dingen schreven dat moederdag niet voor iedereen fijn is door allerlei redenen… snap ik oprecht! Gelukkig werkt het voor mij niet zo… ik heb geen last van dit soort dagen… het is wat het is, je kunt niet altijd overal bij horen he :-) Echt verdriet over dingen overvalt mij op hele andere momenten…en veel dingen zijn ook gewoon zoals ze zijn… maar ik heb het gelukkig niet op dit soort blije dagen. Het enige dat ik me dan realiseer is, okay, geen moederdag voor mij, en geen vaderdag om maar iets te noemen LOL… en dat kan ook helegaar niet he….. maar wanneer is het dan mijn beurt?… wanneer krijg ik dan mijn ontbijtje op bed? en de zelfgekleide asbak of het superstrak gehaakte tasje waar je never nooit de knoop van dicht kon krijgen of de bloemen die zelf geplukt werden…. of de tekening met een wensje? of de watbenjijtochleukeen leukepaola liefde….noh noh… niks niet niemenendal dus he… het leven is keihard! *heft handen wanhopig schreiend ten hemel* kortom…ik kan me ontzettend goed aanstellen… dat wel *kijkt trots*

maar ff serieus…. breng de ontbijtjes maar door hoor…

ohnee, dat wilde ik helemaal niet zeggen… ik wilde zeggen dat ik dan geen moeder ben maar wel een moeder heb… een hele lieve!! Ha dat dan!

Ik heb je door de jaren

misschien te weinig verteld

dat ik je dankbaar ben

Mam betekent superheld.

liefleven

1+
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  2 reacties

 1. Esther Messing 11 mei 2020 at 18:47

  En ik weet dat jij een superlieve mama hebt
  Knuffel van mij ook voor je mams

  0
 2. Simona 11 mei 2020 at 13:50

  ❤️ wat een geluk heb jij om een lieve moeder te hebben.

  1+

Leave a Comment