Mijn grote overwinning

Paola

Ik ben nog steeds zo trots op mijn foto…het was de omslag in acceptatie van mijn lichaam… ik was zo ontzettend niet gelukkig, had 2 jaar nauwelijks in de spiegel gekeken omdat ik het niet aankon… tot ik deze foto zag… ondanks mijn vele kilo’s extra en het feit dat ik een borst mis zag ik opeens iets in mijn ogen…angst, maar ook kracht, trots…

Het heeft mij persoonlijk heel veel gebracht en daar had ik helemaal niet op gerekend… ik deed het omdat ik wilde dat andere vrouwen en mannen konden zien dat je door kunt na de diagnose…met welk perspectief dan ook…ik hoopte dat zij er kracht uit konden putten… maar dat het mijzelf zoveel zou brengen wist ik op dat moment echt niet… soms neem je een beslissing (en believe me, ik vond dit 1 van de moeilijkste beslissingen ooit want met ontbloot bovenlijf in een boek gaan staan stond niet echt op mijn bucketlist) maar ik ben er zo ontzettend trots op dat ik dit gedurfd heb maar ook intens dankbaar wat het me gebracht heeft

born to shine! 🙂

https://vimeo.com/167146014 (even in je browser kopiëren… ik krijg het niet voor elkaar om het goed te linken) of in het klein hier

Author:
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

2 Reacties

 1. Thea Koolhoven
  19 mei 2016 at 14:37

  Wat ben ue tocheen kanjer je bent zo mooi meid je uitstraling is zo krachtig en zoals jij schrijft en positiefbent een groot voorbeeld voor mij dikke knuffel

 2. mamsje
  mamsje
  19 mei 2016 at 22:02

  Prachtig geschreven ik ben zo trots op je,heel veel liefs mamsje.

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)