Paola

Na mijn akelige rotweek met veel pijn beloofde het vandaag een heerlijke dag te worden…. zo’n dag waarin je lekker wil gaan fietsen… en dus besloten we vandaag een lekker tochtje te maken samen… en wat een fijne tocht werd het zeg. We zijn in Doesburg gestart, dat scheelde alles bij elkaar toch zo’n dertig kilometer die we daar weer extra konden fietsen… prachtige stukken posbank gefietst, klimmen vond ik zwaar… oi… maar ik heb het gehaald…en serieus, hoe mooi is ons Nederland!!

Dankjewel lieve Tallie, wat een heerlijke dag… soms moet je je zegeningen tellen he…. dat het je gegeven is dat je op een gewone donderdag samen met je lieve vriendin een prachtige tocht kunt fietsen… omdenken is nog nooit zo makkelijk geweest, zelfs mijn pijn kon ik ff parkeren…. dat is genieten en wij kunnen rocken dat als een baas, ha! Zelfs het extra rondje die een behoorlijk klimmetje bevatte was tof he… LOL… niks extra, gewoon trainen..dat was het! Zie Relive voor het rondje van de zaak….  En nu onwijs gestrekt…. want dat heeft mijn kont ernstig verdient dacht ik zo te weten om over de rest nog maar te zwijgen…ja doe dat vooral Paool…. zwijg!

🙂(klik voor onderschrift)

Author:
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)