Klein geluk met vrienden

dat we dit nog mogen meemaken…. Rob op de fiets!! En er zijn foto’s van ๐Ÿ™‚ Dat was een mooi ritje even naar Doesburg op en neer….de volgende keer wel mijn verlichting mee nemen…kuch… best spannend zo zonder lichie langs het water…

Op de heenweg hoorden we alleen maar dat het te snel ging en het zadel zeer deed en meer van dat gedoe… ondersteuning niet aan, ja dan moet je best wel ff meetrappen he, hoewel het op standje niksaandehand was… maar op de terugweg zette meneer zijn ondersteuning aan en toen hoorden we hem niet meer…. dat ik dan als een gek mee moet fietsen vond hij niet heel interessant… LOL….

maar lekker met lieve mensen gegetenย  bij de Waagย want vriendinnetje logeert in de buurt… hoe tof is dat ๐Ÿ™‚ In een kamer met een kijkgaatje in de muur hoor ik net… retespannend leven…. ik gok dat we binnenkort de film in de bioscoop kunnen zien..

maar kreeg netjes een bakje met de rest van mijn spareribs mee die ik natuurlijk niet op kon…. tof!! wel een beetje jammer van die honden op het terras die hoognodig een opvoedingscursus nodig hadden…. hopelijk hebben ze de subtiele hint vanuit de deuropening opgepikt ๐Ÿ™‚

Enne dat ik dus ging fietsen en hij dan met de auto moest heeft er natuurlijk helemaaaaaaaaal niks mee te maken he…. dat dat betekende dat hij geen koud biertje kon drinken… neeeeeeeeh, ben je mal… hij wilde gewoon heel erg graag meefietsen… echt wel!

Dus dat!

๐Ÿ™‚

 

 

Tof dat je een reactie wil geven!

%d bloggers liken dit: