Op maandag 9 maart ben ik jarig. Ik blijf dat altijd een speciale dag vinden en ben keiblij dat ik er nog ben om mijn leven te vieren. En dat ga ik doen ook… heel erg….en ik heb er zin in… dat ook…..en ik hoop dat iedereen heel hard met mijn meeviert…… want dat is wel essentieel he… lieve mensen om je heen…

maar…

ik ben alleen niet thuis…

wat?

Nope, u leest het goed….ik ben niet thuis.

ik ga maandag 9 maart dus met een spabehandeling bij mijn vriendin vieren. Ik ga heerlijk een dagje badderen en mezelf pamperen. En ‘s avonds met mijn liefste uit eten ofzo…. als dat nog lukt die avond…..of we laten iets bezorgen… waar we zin in hebben. Het heeft een reden dat ik het zo ga doen… het is denk ik geen geheim dat het lichamelijk echt kakkerdekak gaat hier en ik heb niet de energie voor een kamer vol bezoek, hoe lief ook. Ik wil jullie allemaal heul graag zien en knuffelen maar niet allemaal tegelijk. En ik vind dat echt wel verdrietig, maar moet echt mezelf mezelf beschermen want ik ga daar echt zo ellendig van worden de weken erna dat ik dat er niet voor over heb… ik weet heel zeker dat mijn vrienden er begrip voor hebben en daarom durf ik voor mezelf te kiezen en dan the next best thing te gaan doen. Zodat ik als ik 53 ben ook nog een beetje mens ben…. dat is ook best leuk meegenomen he….Ik vind het lastig hoor… dat moeilijke lijf op het moment… maar het is wat het is en daar moet ik het mee doen. Ik gooi mijn frustraties hierover na dit blog weg en ga alleen nog maar van de voorpret genieten.

Dus heb ik zitten denken wat ik het allerliefste zou doen…en ik kwam uit op een aantal dingen, op een warm strand, of in een 5 sterrenhotel, of in een snoepwinkel, of bij lieve vriendin…. de eerste drie vielen af en de laatste heeft bijna alles in 1 :-)

Ik ga de slingers meenemen en ophangen, een taartje regelen en champagne, en alle lekkers die ik bedenken kan, mijn vakliteratuur, heerlijk badspul en dan ga ik onwijs gestrekt genieten. En ik hoop dat jullie het met me meevieren…niet allemaal letterlijk bij me in bad hopelijk maar zodat ik toch heel erg jarig kan zijn. Dat zou ik ontzettend tof vinden!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

    1 reactie

  1. Ellen 4 maart 2020 at 13:35

    Wat heerlijk, jij bent ook een visje. En zeker zelf de slingers ophangen. Een huis vol drukte is not amusing dus goed dat je fijne dingen hebt gepland.
    Kreeg hier al een high tea met mijn 5 lieve vriendinnen in een prikkelarme ruimte. Morgen is t zo ver dat ik echt 50 word. Nooit verwacht dat ik t zou behalen dus in mijn hoofd vier ik t met een dansje

    0

Leave a Comment