jaaaaaaaaaa het is gelukt volgens mij! Iedereen kan zich weer inschrijven voor mijn updates…Als je naar mijn homepage gaat hier op www.paool.nl zie je op twee plekken een link staan waar je je kunt abonneren. Bovenaan op mijn pagina zie je een updatelinkje…daar kun je op klikken, formuliertje invullen en dan krijg je een mailtje met een bevestigingslink, daar moet je ook even op klikken en dan gaat het lukken.
Daarnaast zit zo’n zelfde link helemaal onderaan de pagina… je kunt kiezen welke je gebruikt, als het goed is werken ze allebei.

Hier…

of hier…

En ik zweer dat je het moet doen want mijn volgende blog is er eentje die je niet wil missen… echt heus niet!! Het is er 1 van de genante soort…. van de ernstig genante soort zelfs.

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  1 reactie

 1. Monique jansen 27 januari 2020 at 22:12

  He Paola.
  Wat een ontzettend leuke pagina heb je gemaakt. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt, dus wil je graag volgen en al je leuke dingen voorbij zien komen. Je mag echt trots op jezelf zijn zeg. Mooi hoor.
  Liefs monique Jansen.

  0

Leave a Comment