InLove

het gaat hier in nederland allemaal aan ons voorbij maar dankzij mijn amerikaanse vriendinnetjes word ik op alle manieren betrokken bij de grote “twilight’ hype…. hier kijkt iedereen vreemd als ik zeg dat ik madly in love with a vampire ben maar daar vind iedereen dat heus heul gewoon… en logisch want zij zijn het ook allemaal……. het is echt waanzinnig en ik kan niet wachten op de dvd die hier maanden op zich laat wachten…het is gekmakend want daar zijn ze al met deΒ tweede bioscoopfilm bezig (er zijn vier boeken dus hopelijk ook 4 films) er is merchandise (hier niksniet natuurlijk) en robert pattinson is werkelijk de gedroomde edward die ik voor ogen had toen ik deel 1 las….

Whoei!!!!!

Ik stel het lezen van deel 3 nog steeds uit omdat ik het zo jammer vind dat ik het dan uit heb maar dat gaat me niet al te lang meer lukken denk ik… en daarna is het tijd voor deel 4..in het engels want ik kan echt niet wachten tot volgend jaar weet ik veel voor de vertaling… gekkies…..

yep, ik ben heus heul fliefd op een vampier en liefste vind het wel okee hoor, die weet dat hij mijn allerliefste is….. ik hoop alleen dat ie op een dag gaat glinsteren in de zon….. hehe… boek lezen mensen, dan snappen julle me…

πŸ™‚

robtwilight

Tof dat je een reactie wil geven!

%d bloggers liken dit: