10616202_769212656475562_7041455269275501065_n(klik op de foto voor de link naar de website)

Michel Grollé geeft met de titel van het boek precies aan waar het om gaat.
De boodschap achter dit integere fotoboek is dat er meer is dan het hebben van borstkanker. Dat er kracht voor nodig is om verder te gaan tijdens maar ook ná de borstkanker. Dat je ook verder kan en moet in je leven. Samen met je naasten.
In het fotoboek staan 67 mooie, integere foto’s van vrouwen en één man die borstkanker hebben of hebben gehad. Zijn ‘modellen’ hebben daar ieder hun eigen redenen voor. Een afsluiting van een periode, een nieuwe start. De foto’s worden per ‘model’ begeleid door een persoonlijke quote, waaruit de kracht spreekt om door te gaan.

Afgelopen zondag was de boekpresentatie… we kregen een prachtige film te zien met al onze close ups.. wow, dat kwam echt binnen. Zo bijzonder…

boekpresentatiepaola

daar ben ik dan… zo retetrots mensen… dat ik dat gedurfd heb..
het nummer van AEDM erbij is voor mij alles wat het zegt… dat je heel erg ziek moet worden om te zien hoe bijzonder alles eigenlijk al was…dat het niet altijd beter, mooier, harder, geiler, spannender, groter, en altijd maar meer hoeft te zijn…
Dat je je geluk uit kleine dingen kan halen… zomaar… als je er maar voor open staat… en dat het prachtig is dat je soms met een circus meekunt maar dat het ook mooi is als je zelf je leven versierd met paarse slingers en glitters… omdat het kan…

omdat ik leef…

dat ik leef!!

Nu!!

Hé, hallo!
Kijk mij eens het gras zien groeien.
En iedereen maar denken da’k niks doe,
Maar niets minder waar.
Want al ben ik dan niet klaar.
Ik ben de wedstrijd met de Beatles en buren moe.

Hé, hallo!
Kijk mij eens de wolken breken,
Liggend op mijn rug hier in het gras.
Verslagen, maar preciezer,
De gelukkige verliezer.
Van wat een wedstrijd met de Beatles en de buren was.

Alles moet aparter dan apart.
Alles moet bijzonder en daar alles maar dat alles weer moet.
alles moet unieker dan uniek.
alles moet bijzonderder dan alles wat allang bijzonder was.


PS, dat ik bij dat metropoolfeestje van deze opname toevallig wel bij was he… en heul hard gilde en klapte…dat dan!!

boekpresentatiepaola9

boekpresentatiepaola7

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

    2 reacties

  1. mamsje 4 oktober 2014 at 13:17

    Hier mag je ook trots op zijn !!!liefs mamsje

    0

Leave a Comment