Ik heb gewonnen!

en nu eens niet in het “kijkmijeenseenheleboelartsenhebben” gebied…. nee… heus… iets leuks….ik heb iets leuks gewonnen!! Whoei, ik ben er helemaal hyper van

maar kijk nou eens:

het nieuwe blond romance servies.

                    het nieuwe blond romance servies.

Een picknickmand met het superleuke nieuwe blond servies. Blond Romance…. 5 mensen werden uitgekozen op facebook, en van de bijna 10.000 reacties won ik… en dat zonder like en share!!! Way to go Blond Amsterdam. Gewoon iemand noemen waar je mee zou willen picknicken… en dat was Petra natuurlijk… En Daph, die schuift vanzelf aan… in de stromende regen……met bitterballen, m&m’s, chips, pizza zonder korst en cola light met zo min mogelijk prik *gniffel*…Petra en ik hadden daar zo’n plezier om, om die regen… we hadden maanden geleden een uitje naar het strand gepland en die liep precies zo af….de dag ervoor was het 30 graden en die dag was het 10, hoosde het om de haverklap  en was het zo kkkkkoud….. In Nederland kan dat 🙂

Kijk mij hier nou tussen staan

Whoei!!

Nu alleen nog een plaatsje in mijn kast zoeken, dit is nog niet eens alles, er staat nog een grote afwas op het aanrecht 🙂

blondamsterdamkast

2 thoughts on “Ik heb gewonnen!

  1. Vind het zoooooo gaaf voor je daphne wilde graag een picknik en heeft jou naam er lekker tussen gestuurd
    Omdat je het verdiend maar ook omdat jij haar er bij betrekt ze mee mag op de picknik gewoon omdat zij van je houd en jij van haar ware liefde tot de maan en terug ik zou deze mand de dapne mand noemen lieverd geniet van deze gift ………….wauw

Hee, ik vind het leuk als je reageert