Van de week mocht ik een jurk van iemand overnemen… een heule leuke….. tsja… als het maar niet standaard is ga ik voor de bijl… ik denk dat ik dat gewoon nog lekker aan ga trekken als ik 80 ben… omdat het kan… ik hoop zo dat het me gegeven is om zo oud te worden en dan ga ik ervoor…. Tante Betsy heeft nu een printje met engelse bussen erop, ik zeg verder niets maar u begrijpt dat ik dat dan weer een toffe print vind :-)

deze jurk spreekt voor zich… hoe kun je nu de chagrijn uithangen als je dit aanhebt…. en op het moment kunnen we allemaal wel wat blijheid gebruiken lijkt me..en hee, als ik dan geen lach op het gezicht van iemand anders tover omdat ze er blij van worden, dan lachen ze zich maar kapot… het kan me geen bal schelen. 1 van de voordelen van ouder worden…het boeit me werkelijk niet meer wat een ander er van vindt… ik weet nog dat ik als kind lakschoentjes kreeg, en daar liep ik trots mee buiten…om vervolgens keihard uitgelachen te worden door een jochie buiten… en dus wilde ik ze niet meer aan. Nou, die tijd hebben we gehad hoor. De buurjongetjes lachen maar, ik gooi er nog wat glitters tegenaan… ook tegen de buurjongen overigens als ik de kans krijg… mijn wraak zal zoet zijn.

en dus draag ik vandaag ijsjes…

omdat het kan…

wel met een kruik op mijn buik..

ook omdat het kan…

dankjewel lieve Greet, ik zal proberen me in te houden

“If life is a bowl of dark ice cream, small moments we enjoyed are colorful sprinkles all over it.”

1+
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  5 reacties

 1. Ria 19 oktober 2020 at 14:06

  Je bent er eentje om op te vreten
  Moest dat zijn…

  0
 2. Ria 19 oktober 2020 at 14:05

  Je bent er eentje op op te vreten

  0
 3. Marion 18 oktober 2020 at 19:48

  Ooooh wat verleidelijk om.nu een opmerking te maken over lekkete likkertjes….maaaaarrrrrr ik hou het netjes …..uiteraard
  Zo’n toffe jurk!
  Lekker dragen wat je lukt doe ik ook
  Xxxxxx

  0
 4. Paola 18 oktober 2020 at 19:14

  ah dankjewel Bouke..wat een lief berichtje

  0
 5. Bouke 18 oktober 2020 at 16:14

  Ik hou van ijsjes op een jurk. En van jouw blogs. En van warmte op m’n buik! En van chocola- dat ook☺️

  1+

Leave a Comment