en ik kijk kerstfilms…

kerstfilms zijn mijn troost in kolere of corona tijden of hoe heet die ziekte ook alweer… maar ff serieus… de besmetting rijzen de pan uit, al mijn leuke dingen verdwijnen weer uit de agenda en ik weet dat ik weer een stapje terug moet doen… of tien stapjes…en dit keer kan dat niet in de tuin met de zon op mijn bol maar binnen met de regen tegen de ramen. En grijs is mijn kleur niet… als in absolutely not! Ik hou er niet van… dus moet ik het opleuken… operatiegrijskandepotop. Mijn lijf doet het niet zo goed dus erg veel keus heb ik niet helemaal… en dan val ik terug op kerstfilms. Het liefst de hallmark heerlijke foute maar ook a christmas carol, of love actually of alle netflixjes die ik maar vinden kan.. ik dans in gedachten mee met de Notenkraker omdat de muziek van tsjaikovski elke keer mooier is, zeker als er zo mooi op gedanst wordt…….of charlie, die valt ook onder comfortmovies… Violet, you’re turning violet… en ja ik kijk ze gerust zes keer… want ik puzzel erbij, of ik lees erbij…of ik zing kerstliedjes erbij…multitaskend zing ik ‘baby it’s cold outside’ terwijl ik Scrooge geest twee zie ontvangen… come here and get to know me man zeg ik dan… want ja ik ken ook gewoon hele stukken tekst. Vurrukkuluk… en ja ik kijk ook nieuw stuff hoor… maar ik word hier gewoon heel gelukkig van.. en dat heb ik nu even een beetje nodig. Dus trek ik een lekker jurkske aan, en jahaaaaaaaa, misschien ook maar weer eens maillots aan mijn benen want ik heb het koud en ik duik op de bank…..steek de kaarsjes aan, zet een pot thee en probeer niet een halve zak red velvet pepernoten leeg te eten…. of unicorn, of karamel zeezout, naja you get the drift…

.. want daar is het leven nu even weer.

en we hebben allemaal onze eigenaardigheden he…geef maar toe… ik vertel ze alleen, dat is het verschil :-)

ook nog met twee verschillende sokken…

omdat het kan!

gewoon omdat het kan

1+
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

Leave a Comment