ik ging vandaag weer trèèèèènen zoals we het steeds noemen en het leek me het uitgelezen moment om de skone fiets uit te proberen voor een testritje… mijn verjaarscadeautje past wonderwel goe bij me… we dachten dat hij te klein voor me zou zijn maar volgens mij gaat het passen…en ja die testrit, natuurlijk hoefde dat niet vandaag maar ik kon niet wachten om het te proberen, ik had vannacht al een flinke tocht gemaakt… dus hopla… de zon in! En hoe fijn dat het was zeg… en dus werd ik overmoedig…kon ik heus nog wel een stukje verder… en nog verder…let wel, dit was na mijn uurtje trainen dus ergens is daar iets mis gegaan met mijn verstand, that’s my story and I am sticking to it!…. maar goed, feit blijft dat den halve achterhoek rondscheurde…. tot ik er achter kwam dat ik nog best een heel eind moest fietsen om thuis te komen… en daar kwam de kwaliteit van deze fiets naar boven want ondanks dat ik wind tegen had en echt pap in de benen kon ik toch best doortrappen omdat het zo licht fietste… ik had anders absoluut de bezemwagen moeten bellen… en ja ik weet het… dommiepommie… maar het was zo heerlijk en ik ben zo gelukkig buiten dat ik overmoedig wordt…iets met hoogmoed en de val en waarheid als een koe… en nog veel meer spreekwoorden, gezegdes en mooie liedjes…

er zijn wel wat aanpaspuntjes voor mij en deze schoonheid maar daar gaan we vast wel uitkomen denk ik zo maar… eens even kijken wat voor mij gaat werken en wat ik daarvoor nodig heb. Een lijf dat niet helemaal wil heeft nu eenmaal aanpassingen nodig… zijwieltjes ofzo :-)
#kleingeluk


Dus ik kom op als de acteur
Als de acteur die het ijs wel even breken zal
He hallo hoogmoed, hier de val
Dus ik kom op als de acteur
Als de acteur die het ijs wel even breken zal
He hallo hoogmoed, hier de val

Acda en de Munnik

mutsfoto’s voor mijn jurkengroep waar ik zomaar in een broek verscheen :-)
0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

Leave a Comment