Groene vingers of gezond verstand?

Paola

ik ben dol op amaryllissen… dus als ze er zijn ben ik er als de kippen bij… zo trots op mijn prachtige exemplaren die al zo mooi uitliepen…

amarylllis1


laat ik dan even duidelijk zeggen dat ik daarnaast ook erg hou van kaarsjes aan in huis…. ik hou van de warmte en de sfeer…

tipje… zet hem niet te dichtbij je prachtige bollen…zie linkerbloemknop….serieus, hou op met me….

amarylllis2

als u me zoekt, ik zit even in een hoekje te huilen ofzo…en het hoongelach aan te horen dat me nu ten deel zal vallen…

ps mocht u wat willen zeggen over het schaaltje snoep dat zienderogen leger is geworden verwijs ik u graag naar mijn wederhelft 🙂

Author:
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

één Reactie

  1. riet
    riet
    7 november 2016 at 11:48

    Het is natuurlijk heel zielig zoals het bloempje er bij hangt ,maar het komt goed met de andere bollen ,hij was echt te dichtbij de warmte bron dus het kaarsje iets anders zetten dan komt het helemaal goed ik heb ook gezellige kaarsjes aan ,Maar let er ook op dat het niet te dichtbij mijn bloemen staat .maar ik was wel stiekem aan het gniffelen sorry meid ik kon het niet laten liefs van mamsje.xxxjes.

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)