Friends be like…

samen lekker fietsen!

wat een fijne dag…. 1 met een gouden randje… fietsen met Tallie en Sjannie…hoe fijn was dat!! Ik heb echt zo genoten….wat een leuk tochtje, prachtige omgeving… mooie plekken bezocht….. dankjewel lieve dames… ik ben stiekum retetrots dat ik dit kon…. zomaar op mijn eigenste fietske…. dankjewel voor alle goed tips en aanpassingen… ik zit echt al een stuk beter, Ha! Dat gaat helemaal goed komen met mijn lange benen πŸ™‚

Gelukkig mochten we met fiets bij de Appie schuilen tijdens de ontzettende onweersbui en wolkbreuk in Hengelo…. dank dank… en reuze handig ook… waar hebben we zin in, dan gaan we dat even halen he πŸ™‚

 

(klik voor de bijschriften van de foto’s)

 

en dan dit… het leek mij wel grappig om een rondje te maken terwijl Chantal een foto maakte van het kasteel… ik had alleen even niet in de gaten dat ze aan het filmen was, dan had ik iets charmanter gedaan πŸ™‚ maar hee, zagen jullie me ff uitklikken ofzo… ik kan dat he… en ik at net het laatste stukje van mijn ijsje op voor het geval dat dat niet helemaal duidelijk was…

 

 

Bewaren

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)