Wat een heerlijke mooie dag vandaag… de zon hoog aan de hemel en ik bedacht dat ik een rondje wilde fietsen… laat ik voorop stellen dat het heerlijk was maar ik ga de volgende keer smorgens heul vroeg want echt heel Nederland dacht, even eruit en buitenlucht snuiven. Ik snap het hoor… we zijn allemaal zo klaar met binnen… dus logisch

Ik fietste voornamelijk door de binnenlanden en daar was het heerlijk rustig maar langs het water op vanaf Gendringen leek het circuit van Zandvoort wel…maar dan wel met bestuurders …en wandelaars want laten we die vooral niet vergeten. Dat kan ook niet want dan breek je je nek… wat is dat toch, dat zij op een fietspad lopen met drie man naast elkaar en dan niet beseffen dat er mensen zijn die ook graag gebruik maken van het fietspad? of met drie honden aan 150 meter lijn… retehandig mensuh! Maar goed…de zon scheen, ik begrijp het gevoel om even naar buiten te gaan en echt de meeste mensen deden echt hun best om genoeg afstand te houden en rekening te houden met elkaar. Dank Dank!! De sporadische hufter daargelaten… dat he’j niet in de haaaaand zou mijn broertje zeggen.

Ik heb zo genoten… verbaasde me over de kleuren, alles leek zoveel intenser maar dat kan ook zijn omdat ik naar foto’s heb zitten kijken al die maanden… en die worden geel he… dat weten Acda en de Munnik liefhebbers :-) met de kodak box camera gemaakt…. LOL….maar ff serieus, echt alles kwam zo binnen…. de lucht, het gemaaide gras, de koetjes buiten, en de kleuren… man, prachtig! Ik wilde eigenlijk van alles wel foto’s maken maar dat schoot ook niet op…

OMG… dat koppie…en ik was net zo’n papleppel toen…
ik wil foto’s van vandaag… dat ze gelukkig was…

En…. ik wilde mijn mama zien… en dus belde ik haar op terwijl ik onder het balkon stond… verrassing :-) Even bij haar op het balkon gezeten, netjes op anderhalve meter maar wat fijn om haar te zien… en men, wat was het nodig om even bij te komen… ik was echt opperdepopper en gelukkig kon ik niet naar Duitsland bedacht ik opeens toen ik een smsje kreeg dat ik hoera welkom in Duitsland was… oh scheisse… schnell zuruck!…anders was ik echt van de fiets gevallen denk ik. En ik had geen mondkapje… had ik dat maar….

want ik had last van iets….. de vliegdoorslikcoronaschaamte… ik voelde het… een paar keer zelfs maar gelukkig vlogen sommigen weer de snel verder of kwamen ze in mijn mondhoek….dat zijn de halfzachte drupkes… die nog snel om willen keren… want ik hapte hier en daar een vlieg… domme dingen, zoveel ruimte om me heen en dan toch mijn waffel invliegen… normaal zou ik dan lekker onbeschoft die vlieg uittuffen maar dat durfde ik nu niet… hoesten is al erg, laat staan tuffen… en dus slikte ik hem door… ik vind dat smerig…. aaaaaaaaaaaaargh… de volgende keer doe ik een bordje om dat ik vegetariër ben… ik voel dat het gaat helpen. Die vliegen zijn ook niet gek… die vliegen door naar iemand die het wel waardeert… hoewel zij stiekem ook best weten dat ik dan zo’n sneue vegetariër ben… zo eentje die wel kipnuggets en frikandellen eet… je kent ze wel… want dat komt schijnbaar niet van dieren :-)

Maar goed, het was fijn, goed voor me en zwaar. En ik overleefde een aanval van een psychomerel… ik gok dat ik iets te dicht langs zijn huisje fietste… alsof ik dat kon zien in die dichte heg…. zet er dan een bordje bij ofzo….of deel stencils uit…. maar anderhalve meter is anderhalve meter…hij had een punt. En morgen lig ik gewoon onwijs gestrekt…en overmorgen ook denk ik… maar wel in stijl….met groene laarzen aan mijn peutjes… en nee, niet omdat ik ze niet meer uitkrijg he… tsssk… alsof ik er mee zou slapen… oh wacht….

:-)

ik heb nieuwe laaaaaaaaaaaaaaaaaarzuhhh
0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  2 reacties

 1. Natasja 7 mei 2020 at 20:37

  Hahaha wat heb ik weer moeten lachen! En jeetje, wat een heerlijke dag had je! Dat van die kleuren dat klopt hoor, alles heeft zoveel meer kleur buiten dan anders. Zelfs ik heb meer kleur, maar dat kan ook komen doordat ik meer in de zon zit. Een dag om heerlijk aan terug te denken voor je ♥

  0
 2. Esther Messing 7 mei 2020 at 19:54

  Oh wat had jij een heerlijke dag. Lekker op het fietsje naar je mams, even de kop los gooien. Dikke knuf voor jou en mocht je nog een keer gaan fietsen je bent welkom om hier bij te tanken

  0

Leave a Comment