ik ben nogal fan van NCIS, CSI, Bones etc… dus dinsdagavond ga ik altijd met een fles cola light, een koekie en aanverwante belangrijke etenswaren naar boven om lekker uitgebreid op bed naar mijn dubbele aflevering te kijken. Zo ook afgelopen dinsdag,  1 van de hoofdrolspelers was doodgeschoten dus ik zat met een doos met tissues mijn ogen te deppen want natuurlijk moet ik altijd meehuilen en opeens was er een storing….. raar beeld… ik zucht maar weer eens diep want het is altijd wat met die zenders…maar wat bleek, het was geen storing, het was gerard joling die iets zegt van sorry dat ik even inbreek maar u moet toch heus naar popstars of iets anders verschrikkelijks kijken….. en daarna ging het beeld weer weg en ging NCIS door alsof er niets gebeurt was…….

wat????????????

zijn ze nu echt helemaal gek geworden…… het is dat ik graag naar bepaalde dingen van SBS kijk (niet naar hun eigen programma’s trouwens, die vind ik bijna allemaal behoorlijk bagger maar enkele series, zo ook op net 5) maar dit is echt walgelijk…… ik word al gek van al die K2, Gerards, Rimboesneuneuzen en andere mutsen die steeds door mijn beeld rennen maar zo zout had ik het nog niet gegeten….. wat een reclame treurnis is dat sbs….

Ik zou haast zeggen, waar blijft de moeder van Jan Smit? Die wil vast wel een interview geven over dit fenomeen…kan ze misschien nog wat handdoeken en lakens van aanschaffen voor Janneman :-)

hoewel

Ik vrees dat we dan mevrouw smit elke avond door het beeld zien hupsen

Krijgen we dat weer!

0
Written by Paola
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

  5 reacties

 1. Ivonne 6 september 2009 at 21:45

  Oja, dat was echt heel irritant!!
  Helemaal met je eens….

  Heerlijk hè NCIS…. En die dubbele afleveringen waren niet erg ook al waren het herhalingen….

  Maar nu zijn er ook weer nieuwe op….
  En dat is toch ook wel weer erg fijn….

  Groetjes….

  0
 2. Annica 18 augustus 2009 at 21:55

  Helemaal mee eens!
  Ik word elke keer zo kwaad als die eikel weer irritant een uitzending komt onderbreken! (zal maar niet herhalen wat ik m dan naar zn kop slinger ;-)

  0
 3. mamsje 17 augustus 2009 at 14:58

  Hier is nog iemand die zich er ook erg aan stoort,
  Ze weten niets anders meer tegen woordig!!!!
  Maar morgen wel weer kijken!!!!! groetjes mamsje..

  0
 4. Me! 15 augustus 2009 at 20:35

  Ik sluit me bij je aan, ik stoor me daar ook ontzettend aan.

  0

Leave a Comment