Paola

Vandaag mijn allereerste heuse tocht gefietst! Drenthe’s mooiste, Erik Dekker Classic. Het was toch nog anderhalf uur rijden vanaf hier…en ik was best heus zenuwachtig…. maar wat een mooie tocht was het… hoewel ik wel ff angst had voor de 432.784 duizend rood/witte lintjes met processierupsbomen… *gil* maar hopelijk heb ik dit keer geluk…  maar echt mooie tocht, prachtige omgeving, duidelijk uitgezet, hoewel ik de eerste pijl al mistte…dankjewel Jen! LOL… dan had ik zo een rondje gefietst en was ik heul snel thuis…dawel….

maar echt serieus, prachtige dag, wonderschoon weer, en leuke mensen… wat wil je nog meer… en een heuse medaille…dat ook!

Relieve filmpje…. echt ik ben heus best een beetje trots…stiekem

Relive ‘Drenthe’s mooiste Erik Dekker Toertocht’


Author:
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)