De vlag hangt uit

Paola

Breaking News!

Per direct ben ik gestopt met de tamoxifen….na 5 jaar min een aantal weken die ik eigenlijk nog moest ben ik er helemaal klaar mee!!! Ik kon vanmorgen nauwelijks nog mijn bed uitkomen van de pijn en de ellende… ik wil dit niet nog een maand… wat een hel was die troep. Het is klaar… gewoon klaar… 5 jaar van behandelingen en gedoe… ik sluit het vandaag af…. het is dat het slecht is anders had ik ze nu door de wc gespoeld maar ik zal ze netjes inleveren (gatver wat kan ik toch akelig braaf zijn)

en nu wil ik taart!! en cupcakes… en cake, en appelbeignets en en en….

Bring it ON!!

Ik ben klaar voor Paola 2.0

Author:
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

één Reactie

  1. Angélika
    22 december 2017 at 14:10

    Gefeliciteerd!!!! Wat heerlijk voor je Op naar de taart inderdaad…

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)