DaKanTonnie

Ik heb in mijn leven al vele blunders gehad, u heeft van vele mee mogen genieten en ik dacht dat ik het hoogtepunt al had bereikt met twee verschillende kleuren gympen aan naar een EHBO cursus gaan….

Ha!!

Tuurlijk niet, je wist het toch Paool, van die hoogmoed en de val en aanverwante dingen… dat ik dus net naar de bakker, de drogist, de apotheek en de super ben geweest is voor mij al een hele happening dus ik zit enigszins bij te komen op de bank… was aan het vouwen, ben ik by the way de enige die dat altijd op laat stapelen totdat we onze schone onderbroeken en handdoeken uit den mand moeten trekken? okee, we dwalen af…to the point mens, to the point….

enfin ik zit dus net my own bussines te minden enzo en tralalala was te vouwen als ik een vouw wil wegstrijken uit mijn broek (legging) Ik draag die graag met een jurkie of zo erop… tot zover niks aan de hand…tot ik denk huh…vouw?… nogmaals huh? en dan kijk ik nog eens goed….

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Dat kan tonnie waar zijn zeg?

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

ik heb mijn broek krang aan (verkeerd om) ik heb twee grote joekels van naden aan de zijkant van mijn benen zitten…. echt joekels…niet dat u denkt, goh aparte broek maar het hoort vast zo

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Het is echt van, ha kiek die muts daar dan lopen met de broek verkeerd om aan

Ik heb eerst tien minuten keihard zitten lachen en ja hoor, ook  het labeltje bengelde aan den buitenkant…heus krang…….

en nu weet ik eigenlijk niet of ik me nog wel kan vertonen in mijn winkeltjes… dat ik nu boodschappen in een ander dorp moet doen, waar ze me nog niet kennen… dat dan!

Maja, hoe lang zal dat duren zeg.

Mij kennende ben ik vrij snel door de dorpen heen

Dus!

Tof dat je een reactie wil geven!

%d bloggers liken dit: