BlogDippertje

jaren geleden begon ik met blije zin aan het bloggen, ik schreef iedere dag een stukje en las met veel plezier bij anderen… ik kan nog steeds het gevoel oproepen en nagenieten van alles wat ik toen schreef….op de 1 of andere manier ben ik het een beetje kwijtgeraakt allemaal… ik merke dat toen ik zelf even niet meer aan lezen toekwam mensen ook minder hier kwamen lezen… dat vond ik gek….silly me dacht dat mensen haar stukkies wel grappig vonden *grin*….. of misschien bennu mijn geklets op de vierkante meter gewoon zat, dat kan ook maar zo….maar op de 1 of andere manier is het schrijven van stukkies toch minder leuk om zonder feedback en het idee dat mensen van je stukkies genieten als je weer  allerlei drollen naar gebakjes zit te toveren…. maar ik had er de tijd niet meer voor om overal te lezen en te reageren, en langzamerhand raak je er een beetje uit….misschien geldt dat ook wel voor de mensen waar ik las… dat we allemaal in andere fases zitten, ik twitter, grappig, maar niet zo leuk als schrijven……misschien moet ik toch eindelijk eens gewoon aan het boek van mijn leven gaan beginnen… zoals iedereen die schrijver wil worden :-)….ik  ben druk met hele andere dingen op het moment.. leuke en ook een aantal minder leuke dingen… zo is het leven…….ik mis het wel hoor, het was toch een groot deel van mijn leven en mijn wereld…. magoe, er is hier nogal wat aan de hand, en aangezien ik niet van het loggen over dat soort zaken ben vind ik het moeilijk om steeds maar weer iets te verzinnen…om mijn eigen stijl en plezier weer terug te vinden……ik heb een giga blogdip…..omdat ik het idee heb dat ik voor mezelf schrijf…ook leuk maar toch anders he….. ik probeer heel hard om mijn inspiratie weer terug te krijgen… zal je net zien, ga ik nu natuurlijk opeens 6 stukkies op een dag schrijven ofzo… you never know….. feit blijft dat het daarom even rustig is hier….

This entry was posted in Gemuts.

12 thoughts on “BlogDippertje

 1. Geeft nix lieverd…komt vanzelf terug…en zo niet dan hebben we toch jaren leesplaisier gehad! Toch?!
  En anders komen we eerdaags ff met petemupke en laat je die even wat rammelen op je toetsenbord en dan plaats je dat gewoon, eens kijken of daar iemand uit wijs kan worden…hahaha xxx

 2. Ik kijk ook elke dag ff om te kijken of je weer wat leuks hebt getikt en mijn mannetje kijkt ook altijd. Dus blijf vooral doorgaan!!!
  Liefs van ons.

 3. heey meis
  komt wel weer
  ik vind het in ieder geval altijd weer leuk om te lezen wat je nu weer mee gemaakt hebt
  dus deze lezer heb je altijd
  succes meid
  dikke knuff van mij

 4. Hier ook even een berichtje van mamsje, ja dat is even een dip maar het komt wel weer met de berichtjes van jou,dat weet ik zeker!!!heel veel liefs van mamsje ook voor Robje.Ik denk aan jullie..

 5. KEEP ON GOING !!!
  en anders ga je toch gewoon
  APPELTAARTEN BAKKEN !!

 6. hee lekker ding, gewoon doorgaan hoor, blijf ik tenminste nog een beetje op de hoogte…

 7. Ik sluit me bij de rest aan hoor…niet stoppen voor altijd. Das te jammer!

 8. Hee jij, wat is dat nou….hoe blijf ik dan op de hoogte van alles?? Ik zit er niet elke dag op te lezen, maar kan zo wel een beetje tussen de regels doorlezen hoe het aan die zijde is. Je hoeft echt niet elke dag te tikken, maar 1 keer per week iets verzinnen, misschien…voor deze kant…en andere belangstellenden….Ik reageer bijna nooit, maar lees echt wel!!!!

 9. Het is de tijd van het jaar, geloof ik. Voorjaarsstilte in Blogdorp. Ik heb er ook even geen zin meer in. En dat heb ik ieder jaar om deze tijd. Als ik dan wil stoppen en dat officieel bekend maak, dan krijg ik na een tijdje toch weer zin om verder te gaan.
  Maar ik moet zeggen, het wordt door de jaren heen wel steeds minder. Iedereen twittert, dat heb ik ook geprobeerd en ik vond het niks. Tja, dan ga je niet met je tijd mee. 😉
  Maar ik kom hier nog steeds af en toe langs hoor, en zo te zien ben ik niet de enige.

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)