Egale Benen

Categorieën:Open en Bloot, Zorolik
Paola
“en ja, ik hou niet van panty’s, maar als je dan een bloot been doet, zorg er dan voor dat je egale benen hebt, met een bodyfoundation of zoiets”
 
aldus Fred van Leer over een bekende nederlander in een leuk jurkje…
ik vind Fred heus een leuke vent maar WTF?
 
dus….
 
ff serieus mensen…. bodyfoundation?
 
want wij vrouwen moeten egale benen hebben?
 
ik heb de memo gemist denk ik, ik mis wel meer memo’s maar ik schaam me echt diep…heb ik daar den ganzen zomer met mijn niet egale benen vol sproeten gelopen…en erger nog, foto’s van gemaakt…daar hebben mensen trauma’s van opgelopen… en ik wist het niet eens…. ik moet door het stof, dat snap ik ook wel….  en niemand van jullie heeft me gewaarschuwd dat dat écht niet meer kan… wel mijn benen onthaart natuurlijk maar dat was schijnbaar ook nergens meer voor nodig he, ik liep toch al ernstig voor lul met niet egale benen….dus op zich vind ik dat ook wel een dingetje he….dat u…mijn zg vriend, me niet even gewaarschuwd heeft… dat je denkt dat je vrienden hebt maar dat ze achter mijn rug dus de hele tijd heel hard over mijn onegale benen hebben gelachen… een dolk in mijn hart gewoon he….. en dat ik daar dan achter moet komen door Fred effing van Leer… lekker dan….
maar nu we het er toch over hebben, bodyfoundation…. is dat net zoiets als de zelfbruinende bodylotion? want dat heb ik ooit geprobeerd en toen ik heb ik twee weken met gestreepte oranje benen gelopen dus ik geloof niet dat dat zo’n goed idee was…. het stond me wel… ik rock dat gewoon he, gestreepte oranje benen… dat was nog in de tijd dat ik het belangrijk vond dat mijn witte sproetenhuidje een kleurtje kreeg… ja mensen, ooit maakte ik me druk over dit soort dingen, wat een gelukkig mens was ik toen…. wijsheid komt met de jaren….maar please,….zullen we gewoon een beetje gewoon doen… ik heb sproeten op mijn benen… het zij zo…  get over it! Dan hebben we het de volgende keer over het feit dat ik maar 1 borst heb… daar zal Fred zich wel helemaal een hoedje of vijf van schrikken….
🙂
sproetenbenen
Author:
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

één Reactie

  1. Paola
    13 oktober 2015 at 13:12

    even testen

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)