15 Juni 2015 15 Juni 2016

Paola

Als ik doodga
hoop ik dat je erbij bent
dat ik je aankijk
dat je mij aankijkt
dat ik je hand nog voelen kan.
Dan zal ik rustig doodgaan
Dan hoeft niemand verdrietig te zijn
Dan ben ik gelukkig 

Remco Campert

Ik weet dat het voor jou zo voelde, ik voel me net jarig fluisterde je me nog toe… en ik heb je geknuffeld en gevraagd of je het heel erg vond dat het voor mij even niet zo voelde…. en we schoten in de lach… de zon scheen, stralend door het raam op je gezicht… je gaf licht, niet door de zon maar er was iets dat vanuit jezelf kwam… en ik wist dat het goed was…dat ik je moest laten gaan…. maar ik wilde schreeuwen, heel hard… dat het niet mocht en dat het vast heus weer goed zou komen… mijn intense verdriet naast jouw grote geluk…

vandaag is het een jaar geleden dat ik je echt kon knuffelen…

ik vond het persoonlijk de stomste “verjaardag” ooit!!!

Daphne1jaar

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Author:
Ik zou zeggen, lees mijn blog :-)

één Reactie

 1. Thea Koolhoven
  15 juni 2016 at 08:34

  Snotverdorie wat een verdriet wat een kl…. verjaardag ik weet wat je bedoeld lieverd en ik weet zeker dat jij je stralendse glimlach heb opgezet en dat daphne daar heel blij van werd
  En daarom werd het voor haar een mooie dag
  Je bent zo.n kanjer voor haar geweest
  Kn7ffel xx

Tof dat je een reactie wil geven! Facebook is ook leuk maar ik lees ze ook graag hier :-)